I'm not the one i supposed to be

ja, så blev det inget malmö vilket suger, nä men då får man väl ta en liten runda på stan med mammi sen hem till fula äckliga skabbiga tomelilla. dessutom träning imorgon bitti klockan tio! ah jag kommer dö, men sen e de fylle som vanligt! denna helg hos jullan :) och så kom jag precis på att vi har ju rättskunskapprov på måndag och när ska jag plugga till det? ja, bannemaj inte en fredagkväll! men vafan, jag verkar ju inte ha nåt annat bättre för mig.

och det händer många gånger jag kommer på mig själv att inte vara imma baaarg, asså så som jag borde vau. nog inget som har med att göra att jag bor i ystad, men jag hatar snart mig själv för det är nåt allvarligt fel. så nu vill jag bara ha sommar, åka på bilutställningar, gå på marknad och jubba hela sommaren och förhoppningsvist hinna med en eller annan dag på stranden! för den är definitivt mitt liv, växte ju upp där ^ :) det ska mina barn också göra.

nu ska jag gå och packa så man får med sig allt till skabbhullan som man ska ha till träning och festen imorgon. och sen blire en liden runda med mossan på staun. puss och knull, rocka skiten

Complain

känner ett starkt behov av att åka till malmöe imorgon för att inhandla lite nya kläder kanske, man kan ju inte gå runt i samma gamla paltor alltid välle? och varför ligger jag här nu när där inte är ngn rolig på msn (ja, klart jag syftar på en speciell, annars hade jag kunnat snacka med vem som) när jag egentligen har ett riktigt skitstort behov av att sova. och läsa svenskbok, egentligen. men den bortser jag ifrån för den är riktigt riktigt döllig. men då tar jag tag i detta nu då så får jag sova så gott, ja tack.


Blinded

fan va jag e så jävla trött på allt. och fan va jag vill till sweden rock, jag hatar alla för ingen vill följa med, eller så har ingen råd.. amen hallå, ta ett lån av päronen eller nåt. jag kände på mig innan att jag inte skulle gått in och kollat vem som mer ska spela, men det gjorde jag såklart. och vad fick jag reda på? JO, att DISTURBED också ska dit nu. åhh fyfan, du kan inte fatta va jag hatar mitt liv. och så är det ju def lepard, gotthard, whitesnake, poison och exakt allaaaa bra ska dit! FUCK FUCK FUCK VA LACK jau blir.

och så har jag fått näsblod nu också, jag undrar varför, kan man få det av stress eller nået?

och jag orkar inte träna ikväll egentligen för jag orkar inte springa. och så har vi prov imorgon om upplysningstiden, hur jävla intressant är det då på en skala liksom? nej just precis. inte alls.

fan va arg jag är. jag hatar mig själv för att jag är så jävla negativ.

fuck you, nu tog plektrum slut på ztv så nu är hårdrocken slut för idag, nu kommer bara såna bögar eller negrar. AHHHHHHHHH

Tired of all this shit.

ja hej och så. jag e så trött på allt. vet inte riktigt exakt va de är, men jag har väl mina aningar.
och jag vill ha han snygge i gossipppp. aah sexi jävel = maugobjekt

men ändå, festen hos marie i lördags! det var riktigt längesen jag hade så roligt, haha jag skrattar bara jag tänker på den. lite singstartävling vilket resulterade i en jäkla massa olika shots, men nyponshoten och gallianon är favvisar. sen skulle de ju bli tingvalla 30+ men hur fan skulle de gå till, kommer ju inte ens in på 18års, haha. nej men lite marie igår på bandyn när vi snacka om kvällen: ah det var riktigt kul, det får vi göra om! men det dröjer nog ett halvår för jag måste först hinna reparera mig. HAHA, hon e sjuk. och död hela söndan var hon säkert. 
men för min del va de lugnt, däremot hade jag på nåt vis gjort av med mina linser. 

Fet helg och blandad kväll!

asså jag har verkligen inte tid att skriva nåt långt blogginlägg ikväll så jag ska skriva om helgen en annan dag när jag har tid för lördagen hos marie var fan de roligaste jag har varit med om på JÄVLIGT länge! :D

men ändå, ikväll efter träningen var det bandy igen! och du ska fan bara se som jag ser ut. nån jävel sköt en bandyboll rätt upp på min haka så jag har två bulor, är helt svullen och har fått en riktig blodblåsa eller va de e för nåt. ser ut som fan rent ut sagt, och inte nog med det: riktigt jävla ont gör det. och inte nog med det: vi som ska till malmö imorgon på UF-mässa med sjuhundra miljoner människor. jo, men shit va roliiiiiiigt det ska bli :)
men ändå, en liten parentes i det hela så gjorde jag dock mål! :D

OCH MAMMA OCH JAG HÄMTA KISS-BILJETTERNA IDAUUUUUU! JADÅ, HÄJ sov guttisss

I fucking hate this,

jag vill ändra min bloggs utseende men jag fattar fan inte hur man gör. kanske borde veta om noini vet för hon tycks ha bra koll på sånt här med presentationer ;)
och temlan stumpi pumpi stack för en timme sen och vi bauga kladdekauga och var lite flitiga med svenska, duttia vau vi.

ja så sitter man återigen en fredag själv, hoppas mammi kommer hem snart så vi kan beställa litta pizzaaa. annars äre tråkigt om hon bara jubbar hela tiden.

imorgon e de training som gäller och sen äre fest, igen. jag känner lite att min alkoholkonsumtion kanske är lite för hög jämfört med vad den egentligen borde vara, alltså noll. Dessutom efter att ha gjort ett fyra-veeckors alkoholarbete i specialidrotten med temlan och tobbiz vet man allt vad som händer och det var fan värre än va jag trodde! ändå så slutar man inte, haha. eller två veckor bara för då va de så nytt men nu kommer det igen. haha fan va hemskt detta låter, jag låter nästan som en alkis. hahahaha.

"if i had eyes in the back of my head i would have told you that you looked good when you walked away. " lalalalala, va braaaaa. "more of this or less of this or is there any difference?"

     

lite gamla bilder är alltid roligt tycker jag! :) det var då jag var som snyggast, haha.
Bild 1 är dagen då det var simrishamns bilutställning i juli, den dagen var fetare än fett! jag lever för bilutställningar! Bild 2 är från kräftaskivan hemma hos mig. Även detta var en dag av lite bilutställning och billjud, fast i tomelilla så det var fattigt. haha men ändå, vår bil var ändå utställd ;)
Bild 3 är samma dag som det var Tyskland! haha, jadå och resten fattar ni nog själv ;)

FINALLY!

Äntligeeeeeeeeeeeeeen, jag håller på att klättra på alla väggar som finns i hela lägenheten för om 7 h och 23 min släpps biljetterna till KISS! Och mammii ska fixa biljetter till oss och elin.  AAAAH FY VA DE SKA BLI ÄCKLIGT BALLT! Jag har älskat Gene Simmons sen jag visste att dom fanns och att jag till och med klätt ut mig till honom är väl nog med bevis för att fatta att han och hela gruppen är världens ballaste och snyggaste gamla gubbar! KÄRLEK AV HELA MITT HJÄRTA, JAG MÅSTE ÅKA! Och för er som vill veta så äger konserten rum på Stockholm Stadion den 30 maj klockan 19.00. Jag är så hied och stirred att jag inte vet va jag ska skrivaaaa så jag ska sova nu!

PUSS AV HELA MIN HJÄRNA OCH  MITT HJÄRTA TILL ALLA KISSAREEEEEE! Må ni leva i himlen! ;)

Årets övergång.

Jag måste bara meddela att jag är riktigt SKITGLAD, för vet ni vaaaaaad? Noini ska gå till tomelillaaaaa, vilket bra beslut måste jag säga. (: Det är värsta ödet som vill att vi ska träffas mer, i promise! jag är 100 % säker på att du kommer att trivas ;)

och så måste jag bara sammanfatta lite kort att jag var och bowla med pappa och elin imorse och det gick ju faktiskt käpp rätt åt helskotta. haha, jag förlora med så många poäng att jag inte ens vill tänka på det.
men sen blev jag lite gladare när vi åt mauud på mcdonalds :) och så tog vi en liten runda på öb där jag köpte ett par skor (!), jag vet. men dom är faktiskt inte så fula som man kan tro. tycker inte jag iaf, och för 39 spänn blir dom genast ännu mer snygga!

och så åkte dom hem till tomelilla och jag blev kvar här såklart och jag satte elin i arbete på msn när hon kom hem. jag har ju inget nerladdningsprogram här så hon får ladda hem dom och skicka till miiiig. och min lilla lista blev ändå lång. och det är riktigt bra låtar och därför borde ni ladda hem dom! och jag vet att en del av låtarna inte är så nya men dom är ändå bäst och som sagt så hade jag inte en enda låt så då måste man ju skaffa dom.

Jack Johnston - If I had eyes

Chris Brown - With you

New soul - Yael Naim

Lazee - Rock away

Marilyn Manson - Heart shaped glasses

Korn - Kiss

Korn - A.D.I.D.A.S

Jessy- Dancing in the dark

Takida - Curly sue

Scooter - The question is what is the question

Nightwish - Bye bye beautiful

Andrew WK - Never let down

Rob zombie- Dragula

Megadeth - A tout le monde

enjoy loveeeeers


Someday I'll learn to live with the scars.

nuuuuuu börja jag nästan gråta. vet ni vad dom gjorde på ztv precis!? spela koooooooorn med creep. aaaaaaaaah, buhu va jag är lycklig för att jag har sett dom. gu' va känslig jag är.
och jag fick ångest idag för jag vakna rent för sent så jag sket i köpenhamn, det får bli imorn. hoppas jag!
så nu har jag suttit här och skrivit en del på mitt dansk-arbete. är uppe i nästan 12 sidor snaart, jarå häj.
lite träning ikväll ja, de va en vecka sen nu och då fick jag avbryta. hoppas bristningen är borta nuuuuu.
OH FYFAN vilken bra låt dom spela nudååååååå, aldrig hört innan men nu blev jag riktigt fell in love. andrew wk - never let down.
aaaaaaah, en till! haha, jag får nog avsluta detta bloggskrivandet nu annars kan jag sitta här hela dan och skriva äckligt jävla asbra låtar! nu var det dags för Rob Zombie - Dragula.

puss å mag, vi sesss hard rockersssssss!

p.s! e jäligt sugen på att bli groupie till en massa hårdrocksband efter att ha sett gynning igår litta. fan va fräkkkt.

The heart is pumping for my life.

Jaha, så är det miss i nassen återigen och jag kommer aldrig i säng! eller jo, jag är ju i sängen men jag kommer aldrig ur msn, så ligger det till ja. undrar varför, haha.

synd om loui som e sjuuuug och roligt för mig och imma att vi ska till köpenhamn imorgon! wiiieeee! synd om temlan som e fattiii och hellre blir himma. ohhh.



nej men om man ska ta tag i sitt lilla liv?! nej, inte det. men då gör vi det en annan dag då.

HAJEN OCH PAJEN (?!)

Nemo sine vitio est.

nu har jag kommit hem från tannalägaren osse och de gick ju brau som vanled.

och det hade vatt jävligt fräckt om man hade kunnat latinska, jadå men jag får nöja mig med danska. haha
och om ni vill veta rubrikens betydelse så är den faktiskt "ingen är utan fel". eller så kan man ju alltid googla, haha


dessutom är jag fett tänd på kooorn och kommer alltid att va! litta Coming Undone häärjaa
Keep holdin on,
When my brains tickin like a bomb.
Cuts the black,
Cocks the gun.
Up in to get me.

Sweet bitter words,
Unlike nothing I have heard.
Sing along mocking bird,
You don't effect me.

That's right,
Deliver it to my heart.
Please try,
And deliver it.


dessutom är jag på god väg att lyssna sönder mig på takidas curly sueeeeee
och på marilyn mansons heart-shaped glasses som jag aldrig blir trött på nej, se musikvideoon på hemsidan jadåååååå häj

Head over heels.

nu måste jag bara erkänna en liten sak. jag brände mig innan när jag skulle ta ut mauden ur ugnen så jag brände mig så svårt att det lukta 100 ggr värre bränt kött än vad det gör efter man har solat. jag blev helt vit och fick blåsor och dom gör oooooooont.

& så ska man till tannalägaren imorn men först ett litet besök med temlan, VARTDÅ JA. kan ni allt inte gissa va

måste också uttrycka min besvikelse över överbelastningen på bdb eftersom jag inte kan lägga in bilderna sen i lördeees som alla tjatar om, så jag får ångest. och jag orkar inte sitta här lika länge inatt eftersom jag ska upp tidigt. vilket jävla dilemma?

Some piece of mind.

jaha, kvällen och natten och morgonen inatt blev längre än väntat. fick precis reda på att om man sitter på msn till halv fem så är man ystad, detta går riktigt döllet för mig för jag har nog redan blivit ystaaaaaa! men det var ju litta intressant.

men iallafall så ringde temlan och väckte mig imorse vid tolv, hon kom med bullar och vi åd frullee och snacka masssaa masssaaa roled om kvällen i lördes! :) sen blir de väl lite film ikväll med imma också när temlan tränat färdiiiiigt.

jag håller på att få damp på min danska som underhållet mig i snart två timmar. jag kommer absolut ingenstans och jag hittar inte ett skit om dom jävla författarna!

och jag vill att noini ska byta lag, jag vet att hon hade stortrivts med oss i tomelilla! :)

nej, men om man ska fortsätta lid med danskan! eller nudd anned, HAJ

Det luktar bränt.

jag börjar känna ett visst obehag av att största delen av lovet kommer att spenderas här framför burkarna datan och tv:n, vilket oroar mig till viss del. innan fredags så hade jag ett liv (alltså innan vi fick internet och bredband här i lyan) och det kan man väl inte påstå att jag haft sen dess att vi fick bredbandet.

känner mig dessutom riktigt bränd efter solandet och hoppas inte att detta kommer att fortsätta någon större tid framöver. jag är inte typen som solar eftersom stranden är mitt riktiga liv egentligen. jag föddes där och vill dö där också.

är dessutom riktigt upprörd över att det bara visas skit på tv:n, och limpan förklara precis för mig att sola är beroendeframkallande,. haha jag har blivit sjuk av att flytta hit. låter som värsta grejen egentligen men det är ett stort steg att komma från tomelilla, bonnehålan nummer itt.

Lördagsblod.

Har precis avnjutit en frukost bestående av en kopp kaffe & Coca, jadå! Och kvällen igår då? Jo, den var bra. Det var trevligt och temler var snygg i sin kroppsstrumpa! :) Däremot var det någon som fick för mycket av det goda och formligen inte kunde ta hand om sig själv under en stod del av kvällen. Då var det ju tur att jag var där och tog hand om henne. Liten klapp på axeln till mig därja. Dagen idag ska inte göras ett skit, förutom att sola med mammi. Shit va ystad jag är ännu en gång. Blir ständigt påmind av Loui dessutom men då ska ni veta att jag faktiskt ska lära henne hur man beter sig om man är från tomelilla. 1. Vi solar inte solarium. 2. Vi meckar med cyklar. 3. Vi dricker öl.

Det kommer gå käpp rätt åt helvete om ni frågar mig eftersom hon i stort sätt inte klarar av nånting.

Fast ikväll ska jag väl leva upp till att jag nu bor i en storstad som ytown genom att titta på elle-galan! asså jag håller på att loosa my mind, va håller jau po me!?

HAJ å ivaj!

Tidsfördriv i stora lass

Ja, och nu har det ju redan hunnit bli lördag och jag sitter här och försöker leka seriös bloggare, lite nattbloggare över det hela faktiskt. kvällen blev onyttigare än förväntad, det blev videomix, bestående av 1,018 kg godis, 2 l Coca samt en ganska dryg film. Fast det var mamma som ville se den. Fast jag älskar henne ändå även om hennes smak är som röven. som man brukar sägaa.

Dessutom är jag så pass trött att mina linser snart hoppar ut ur mina ögon, och det kan ju inte tyda på nåt vidare bra. Jag måste ju va på hugget jättesenare ikväll när det är fest och allt.

Gav mig på ett svagt försök att förändra bloggens tråkiga utseende, men det blev ju i stort sett tvärtom. Men då har jag ju att göra en annan dag om jag har brist på händelser. Men det är väl å andra sidan inte så stor risk med tanke på hur mycket arbete och plugg man har att jobba med under lovet!

Den stora frågan är ju om man under lovet kommer att ha tid med något kul och avstressande över huvud taget.

Sov gott, pusshaj

Sola med fobi

Är precis hemkommen från en liten tur i solariet & det gick faktiskt bättre än förväntat. Litta stolthet därja, för jag måste ju erkänna att sola är ju inte min största passion.

Dessutom ska min blogg bli seriös nu eftersom vi införskaffat internet & bredband, vilket vi inte haft på en fyra månader eftersom me and mammi flyttat.

Lite längtar man ju efter morgondagen också eftersom det kommer att äga rum en 18- och 20 årsfest som kommer bli en riktig höjdare!

HÄJRÅÅ


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0