ännu en helg har kommit till oss

idag är det fredag, om de nu har undgått någon. jag och elin sitter och väntar på våra kära kusiner som ska komma på besök, :)
sen ikväll ska martin bjuda mig på hemmalagad avancerad middag. (nånting med kyckling) gutt ska det bli i alla fall. och han har även fått för sig att jag ska dricka rödvin. HAHA, de undrar jag hur fan de ska gå till. men jag ska pröva i alla fall.
& imorgon sitter vi här innan det bär ivaj på 20årsfest i smistårp.

pussenHAJ

   





pussyyy ii hhh

jag tänkte faktiskt bli seriös med detta. lycka till ja.
igår va jag snäll och städa hela martins lägenhet, den va smussig och den blev skitsnygg.
lite plugg idag, men inte mycket. blev inget rehab heller för jag ligger inne me sån sadans träningsvärk sen i måndes. och märk då att jag inte haft träningsvärk på över 4 månader så de känns rätt bra. ONT.

jag börjar få pms. haha, jag eidor och e sur, eidor och e sur, e lite glad men sen irriterad igen . man borde ändå utrota allt som har med mens att göra. sant.

ikväll e de bonde söker fru och grey's anatomy. grey's e min favvis.





























visst ser jag nervös ut, kvällen hos emma persson innan jag pierca boppen! som jag däremot har haft lite ont i för att jag satte i ett asgrannt hängsmycke som fastna i allt så jag var tvungen att ta av den, men de gick inte så bra, men smärtan börjar gå över nu.

jag vill tatuera mig meeeeeeeeeeeeeeeeer mermermermermermermermermer, men jag har inte råd

VVS

som sagt så är jag riktigt bra på att uppdatera mig, men va gör man när man har ett liv? massa trevliga 20årsfester har varit, men ännu är det inte slut (;

funderar faktiskt på om jag verkligen är så jävla glad över lov, man måste ju plugga! & det är ju liiiide så döden med detsamma ja. vet inte riktigt vad jag ska skriva om i mitt psykologiarbete. men just nu har jag lite annat att oroa mig för, tex hur fan jag ska klara att titta färdigt på den sjukt dåliga danskfilmen, som förutom att den är SVINDÖLLIG även är SVART&VIT, man bara vill inte leva ibland liksom. Alltså filmen är gjord 1947, de e ju nästan så att man börjar böla.

& vår stora dator därnere har pajat, och denna suger ju fett mycket skit. man kommer ingenstans med den för man får vänta i ungefär 20 minuter innan den har orkat ladda upp en sida. ah, ändå kuuuul när man inte har nåt annat att göra!

och sen finns det ju en massa mycket bra människor, tex mamma&martin&elinm&elins&emmap&linda&allaandra

men NU ska jag gå och kolla lite på danskfilmen, efter att ha haft paus i en timme. PUSSHEJDÅ

seriöst liv jag ligger inne med

det var längesen, hej! jag e så jävla snygg, fast jag vet en som e lite ännu mer snygg, min man. puss

vi har vunnit serien, har jag nämnt kanske? röjj varje helg, men de e fint. i lördes va de sjukt kul röj hos montan. och på lördag blir det sjukt röj 20-årsfest. imorgon funderar jag på att hålla mig vit. för en gångs skull kan det vara skönt. tyskland förra helgen va sjukt najs de med. lite lång dag bara.... ehhemmmh ;)









give me all your hate if you want. i have my love

RSS 2.0