MIDSOMMAR NÄRMAR SIG FETT OCH IKVÄLL GÅR VI VIDARE SVÄRJE

hultan va bra som fan. tror däremot sweden rock är mer min grej, ska satsa på de nästa år - men krockar de med studenten som de säkerligen lär göra så vet man aldrig om man far tillbaka till hultsfred. hjärta på takida som fan i alla fall - live e dom de sjukaste som finns! raised fist va också bra, och mina nya idoler - all ends. hjärta på dom med.

jag e pepp som fan nu - musiken e spittad som fan och de bär av till öland imorgon . klockan nio imorgon bitti börjar hinkandet, jag har en svag aning om att detta kommer bli hårt.

This is my life ,  i don't wanna change a thing...... lalalalalala  Spitta Eurobandia som fan

HEJA SVÄRJE ikväll!
och heja Tomelilla ikväll mot Skillinge! Varkens jag eller montana ska va med ju! :O

pusssen och hajen kajen pajen majen

jag ska på picknick i hultsfred, jag lovar.

hej, jag vet att jag är tråkig,, men man har inte tid att sitta här inne i värmen när de e sjuhundra grader udeee. studenten var galen, men sjukt trevlig. dagen efter också och speciellt den goda mauden på kvällen där jag stod för grillningen tillsammans med emma persson som grilla de som inte blev gott... montana hade laddat upp hela kylskåpet och vi trodde vi skulle bli tjugo personer till maten såg de ut som. men vi kämpa och de mesta gick faktist ner, ja vi e slug. sen blidde de lite beach i lördes innan jag och montana ragga vidare i snaaben på mcdrive (alltid) och vidare till fotboll i blentarp :) sjukaste matchen, haha - fyra röda kort i andra halvlek. sen blev de grillen och fotboll hos andreas i skogen. igår blev de sovmorgon som fan, sen sol och bad hela dagen i trädgår'n - gutt och hitt som faaaaan. skönt med sommarlov, men fan , de tog tid. seriefinal ikväll mot pandora - waah jag börjar bli nervös.

& PÅ ONSDAG BÄR DET AV TILL HULTSFREEEEEEEEED. fan va skönt.

upplupna sem.löner - bokslut - soliditet - likviditet - räntabilitet - fyfan va roleeed

hilvede va allt ska klödda.. för nu ska man fantamaj göra prov imorgon också, haha de e ju nästan så man dör. så gissa va jag gör NU, när alla andra har sommarlov, haha. jag hatar våra lärare, dom e helt jävla inkompetenta.
men skit i de för ikväll e de svineri, och imorgon ännu mer svineri. för idahoe tar studenten. dutti flickaa. men ikväll blir det pistol i skuran hos cille snoppahue.
och nu ska jag ta bussen halv fyra till tomelilla så jag kan få mitt busskort och sådant smått och gott. sen ska jag åka hem igen med tjugo över fyra tåget. haha, jag e såå jävla smart. sen ska jag ragga på mamma för hon måste betala min tröja på mq för jag har igge råd. tur de snart e löning. lagom till hultsfred. haha, de kommer bli hårt. om man ens kommer hem levande....

puss på dig

P.S de måste va nåt allvarligt fel på denna data eftersom de igge går å lägga in nåra bilder , eller så e re nya bloggen som jävlas med mig.

puss igen

kiss är det sjukaste jag nånsin kommer att vara med om.

freda'n blev sjukare än vad jag hade förväntat mig, jag böla nästan när de gjorde sin entré - och det säger mycket men det säger ingenting om hur det kommer att vara den bästa upplevelsen i hela mitt liv. sånt måste upplevas. stämningen i kön med porriga brudar, alla dricker öl och sjunger kisslåtar. ah fyfan, inga ord. bara att dom som inte va där har missat nåt. :')


RSS 2.0