keep the faith

mitt öra har pajat. har nog töjt för snabbt på senaste.
fan va helgen var bra! hade så satans roleeed i lördes!
jag ska köba bille till Raised Fist för mig & tobbe. gutt.
fan, imorse körde min man ifrån mig. jag saknar han fan så de gör ont i hela kroppen. vafan ska jag göra nu i en hel vecka innan jag får träffa han igen? han sysselsätter mig alltid med nåt annars. fast jag har blivit bättre på det. när jag varit och kollat ögonen och träffat min sjukgymnast och lunchat så gick jag en runda i skogen med simba. det är så jävla skönt. och det är gutt att simba klarar av att gå utan koppel, annars hade de kunnat bli lite jobbigt.
jag älskar min nya sjukgymnast! han e som en klippa. & de gör de inte värre att de går skitbra för mig. han tyckte nästan att jag skulle bromsa lite. WOH så jävla gutt. jag fick börja träna på riktigt idag. cykla 20 min och körde några maskiner. inte nåt speciellt svittet men ÄNDÅ. TRÄNING. TRÄNA TRÄNA TRÄNA. så jävla gutt. jag hörde mig lite för hur det var med att börja jobba. absout förbjudet. han sa ordagrannt: "din läkare har inte sjukskrivit dig i tre månader för att han tyckte det var roligt". så inget jobbande. & jag får inga pengar nånstans ifrån heller. de e fan suget att leva ibland! det enda positiva e att jag kommer få träffa gustav oftare. för jag bestämde precis att jag ska bo där lite. kan jag ju likabra göra när jag ändå inte vill bo här hemma.

 

megasepp på sjukan med istunnan med den tjucke slangen



stand up for rock and roll

snaaaurt ska vi köra him till svärje (skåne) igen. men detta va ju inte sista gången jag satte min fot udomlands så långt bort som växjö. men gutt har det vatt iaf, precis den uppladdning jag behöver! & ikväll får vi se vad som händor. snack om en tur till hansson. wouh.

& det viktigaste av allt: MONTAN SNÄCKAN FYLLER ÅR IDAG. SÅ GRATTIS TILL HINNE, DEN LILLA SPETTAN! ♥

 


gustav e snart ett blåmärke hela han

jag har bottenångest. jag bet gustav i läppen innan så de börja pissa blod! haha , de låter kul - men jag skojar inte att jag biter hårt! alltså, det tog minst en timme innan det sluta. jag tömde han nästan på blod. usch, jag e en hemsk människa.

everybody goes cruisin' on a saturday night. lalalalalalalalalala nu ska jag fortsätta läsa min bok "Louis Drax nionde liv"

salander e fan min förebild

bion va skitbra igår! jag hade också satt en yxa i min fars ben om jag hade varit hon. hon e rätt grym ändå. jag gillar det som fan. & nu sitter jag här på grund av att gustav ringde och sa att nån klasskompis till filip skulle komma in och hämta en bok. precis just nu. när jag sov! så jag kom opp i 190, hoppa nästan å sängen och ställde mig på golvet. pling! sa de. och jag hade inga kläder på mig. fint. de gick undan, kan jag lova.
jag hade en läskig dröm inatt. jag åkte av lisebergbanan på liseberg. jag skada inte mig? ändå flög jag av från flera meter upp i luften i en sväng för att jag inte höll i mig. puh, de e tur man lever.


hjärtat , som betyder mest och lite till


magic

igårkväll var vi & åt middag hos filip & therese, tur dom också bor här på campus, nära å bra! rackarns vilka trevliga människor de finns alltså! mgv lätt. vi fick fördrink & åt grillat & drack öl & åt kladdekaka till efterrätt & drack lite till gott. :) mycket mysigt var det.
och nu ska jag kasta mig in i duschen och ta slut på varmvattnet tills gustav kommer hem vid tolv. ikväll e de bara han och jag. vi ska äta fläskfilé och se flickan som lekte med elden på bio. fan va man kan ha de bra ibland.
slänger in en bild från schumi i fredes - för jävla härlig bild enligt mig iaf.




15:20 - 18:37

igår tog jag tåget upp hit till växjö. min man hämta mig på stationen och sen laga han svingo middag till mig när vi kom upp till lägenheten :) vi hade världens mys med film & tända ljus & jag ska fotodokumentera allt som händer hela veckan, haha. för de e ju så gutt. jag tycker synd om min man, han skicka precis en bild där han har fått pepparspray i ögonen. haha så jävla gulligt men ändå för jävla synd om mannen ;)

jag måste förresten berätta att jag hade en svinrolig kväll i lördes hos elin! & på baren! (kryss i taket) jag fick nog 379847 frågor om vi hade möhippa. sen va de några som tyckte jag va snygg i min döskallehaklapp, folk som jag aldrig hade sett i hela mitt liv. sånt e ändå rätt kul. dom också som gilla min tatuering ;) jag gillar de (y) men fan va jag hatar niklas! den jäveln skulle bjuda mig på en GOD sypp. han gav mig en Flatliner. och för dom som inte vet va de e så innehåller den tequila, tabasco & sambucca. jag säger bara en sak: det brann konstant i min mun i minst trekvart och sen va jag helt väck! haha, fyfan va jag mådde döllet i söndes. och sen drog ju gustav upp mig för att vi skulle köra på bilutställningen i vollsjö. ÖRH säger jag bara. spyan stod mig ända upp i halsen. FYFAN

tattoo expo 2-3-4 oktober i malmö

jag och mannen va i ystad idag. jag snacka med min piercare, & vi kom överens om att jag ska bli piercad på tattoomässan i malmö. hur jävla fräckt e inte de då :D hoppas nån e suen på att följa med! vi träffa på moster. & melinda, fan va kul de va att träffa den snäckan. förjävla störd & go den tösabiden! :) ikväll är det pink party. och jag som hatar rosa, haha hur fan ska detta gå. jag vet inte ens vad jag ska ha på mig! & halvsju ska jag va hos schumi. gutt ändå JU!

precis hur en dag ska börja..

simba hade spytt på mattan när jag steg upp. de e fan gutt asså. precis så en dag ska börja, torka spya & massa äckelslem & köttbitar och allt va de innehöll! & husmoren har varit igång idag igen med disk och dammsugare. jag e en riktig hejare på detta. & nu ska jag gå och duscha för första gången utan stygn. utan klistermärke & utan strumpa. jag e nervös. faktiskt. men sen får man väl ta en funderare på vad man ska laga för middag ikväll, de duger ju inte med vad som helst när min man kommer hem ikväll!

overkligt bra läkande kropp

för idag fick jag plockat stygnen. 8 stycken. det gjorde fan ont alltså, mer än vad jag trodde. men nu känns det så jävla skönt så jag vet inte var jag ska ta vägen! tänk, nu slipper jag klistermärkerna & hela benstrumpan som jag burit konstant i två veckor nu. så nu kan jag DUSCHA! ordentligt! :D men fan, jag har ett hål så man ser RÄTT IN I BENET! ... alltså ungefär. jag försökte fota det så jag tänkte lägga upp en bild en dag så att ni kan få ta del av mitt äckelben. jag höll på att kräkas när jag såg det men syster ingrid tyckte jag skulle skärpa mig. så det gjorde jag, så då var det inte lika äckligt. haha. & hon tyckte det såg så SATANS BRA UD. de e fan gutt.

jag har hunnit med mycket idag. var en runda inne i ystad i förmiddes, det blev litta smått & gott. + en 14 mm töjning. och på lördag ska jag träffa killen som gjorde min piercing! :) finally. hoppas han kan fixa det. sen var jag fantamaj och storhandla för andra gången denna veckan! wouh. jag har blivit värsta husmoren nu när ingen annan e hemma så jag bara lagar mat och bakar hela tiden. igår baka jag hallonpaj. nu ska jag snart gå och göra köttfärssoppa och egna vitlöksbröd! dessutom har jag sorterat överallt. kastat ut ungefär hälften av kläderna i min garderob. städat hela huset idag. ni skulle bara visst så mycket teraparbete jag ägnar mig åt nu när jag e helt jävla ensam..

.. det är så att man undrar om man är sjuk i huvet på riktigt.

& FÖRRESTEN. jag har nog fått en nerv avklippt när han va inne och pyssla i mitt knä för jag har ju nästan ingen känsel i mitt ben. skönt ju. mm, det är så gutt. E DE KONSTIGT MAN SYPPER? ööööörrhrhhrhrh

1 ticket to heaven

igårkväll bokade jag bille till växjö på måndag. de e rackarns gutt om jag får säga det själv. rackarns synd bara att jag inte kan åka med upp på söndag direkt. men det är ju för att jag ska till rehab på måndag och förhoppningsvis cykla, såklart. men fan, vad den veckan ska bli skön! det var nog ett tag sen jag längtade så mycket att komma hemifrån.




precis tvärtom

ibland får man ju bara helspill! jag hade lagt upp dan som så att jag skulle köra och handla och för en gångs skull våga visa mig ude halvkryckt helt ensam. jag behövde bilen. fine. ja. bilen stod hemma. problemet var bara att inga nycklar va kvarlämnade till mig. fint. då va hela den dan förstörd. fan va arg jag blev. tosi som ett bi. men så kom vickan. tur var väl det. annars hade jag fördärvat hela jävla huset. visserligen va hon bara här en kort stund innan hon skulle åga till sjughused. jävla skitmög, jag hatar korkade obildade läkare på sjukhus. hon ska visst kunna rätta ut sin arm. för de har ja bestämt. så jag fick spendera hela eftermiddan tills pappa kom hem med nyckeln till att kolla utbildningar och göra tester och sånt SKITkul. men jag e sugen på en Ky utbildning som kriminalvårdare. rauw. vi får seeeeeeeeeee va tiden utvisar. jag körde och handla iaf. gott. idag ska jag laga kycklingwok, såå satans gutt e de att eida nyttig maud. så de blir fruktsallad till efterrätt. mumms, de gillar jag. jag gillar också att min man va bäst på sin examination idag. så jävla stolt blir man. inte ett öga torrt.

Peace & Love ,

break it down!

för första gången sen operationen den 3 september körde jag bil igår. enligt mig går detta sjugesnabbt, men å andra sidan skiter jag i vilket för de e så satans gutt! jag har släppt kryckorna för gott nu, jag vill fan aldrig mer se dom. så idag åkte dom rätt ner i källaren.

nu väntar jag bara på att jag får ta av mig den jävla strumpan som jag burit konstant sen operationen. det går ju inte att göra nåt, inte bada & inte duscha. för då måste man först ägna en kvart åt att plasta in hela benet. men stygnen åker på torsdag så då tar jag av möget. och med det hoppas jag att min känsel i benet kommer tillbaka. riktigt äckligt att ta på benet för det känns helt avdomnat; lite som att det är där, men ändå inte.

men jag vet inte om jag gråter för att jag är glad eller för att detta känns konstigt. eller jag kan egentligen sätta fingret på vad det är som är konstigt egentligen. men nåt e konstigt, och de e jobbigt att känna så när min man inte e här och stöttar och pushar mig.

       

jag fick en söd liten blomma när vi va ute & gick i fyledalen :)
jag fick en sjukt söd panda för att jag hade blivit opererad. min nya livskamrat när mannen min inte är hemma.
mitt ben med påklistrade lappar för att inte stygnen och hålen ska synas.
jag ska duscha och mujjan har klistrat in hela mitt ben för att inte strumpan ska bli blöt.
PUH!

fred ut.

the refreshments

The first thing on my mind when I awake is you
And the last thing that I think of when my day is through
Then all day long my lonely heart is yearnin´
And all through the night I´m tossin´ and turnin´

I´ve got so much love to give to you, my darlin´
I´ve been savin´ up my whole life through
I´ve got so much time to share with you, my love
And all my thoughts
Are dreams of you

I go to work but I get nothin´ done
I dream of days to come when we two are one
People talk to me but I do not hear
Cause in my mind I´m far away with you, dear

I´ve got so much love to give to you, my darlin´
I´ve been savin´ up my whole life through
I´ve got so much time to share with you, my love
And all my thoughts Are dreams of you

In my dreams everything is fine
We walk and talk and you are only mine
Then the morning light brings me back to the world
And another day of longin´ for my dream girl

I´ve got so much love to give to you, my darlin
I´ve been savin´ up my whole life through
I´ve got so much time to share with you, my love
All my thoughts
Are dreams of you
All my thoughts
Are dreams of you


steps to heaven

hej, jag e såld på gustav. igår var han mycket rund om fötterna, de va världens roligaste och sötaste. vi var på stranden efter vi hade varit hos födelsedagsgrisen hansson och krängt sjugemye smörgåstårtan. bottenmys på stranden & sen vart de gille på dammgatan igen! vickan kör bil igen. stolt. dutti flikka. när vickan, jag & gustav besökte dammgatan i fredes blev de brända kanelbullar, overkligt mye kaffe och tv400 - världens sjugaste program. bl.a rock of love & sexdomstolen. jag tror jag har funnit min favoritkanal! (Y)

love story

emma klippte till mig idag. rackarns va grannt de blev. mujjan har alltid sagt till mig att jag inte borde klippa av mig mitt lååååånga fiiiiiiiiiiiina hår, men idag blev de nästan så. uppklippt iaf. mer förändring än vad jag nånsin gjort tidigare. för övrigt saknar jag den människan. mycket. och alla andra i omvärlden också, eftersom jag inte har kontakt med någon. synd. men då e de tur att elin schuman föddes till världen, då hon anordnar gille nästa lördag så man får träffa bruttorna igen. eller järngänget. helt enkelt. smexigt värre.
jag vill lägga in bilder men kan inte för då måste jag ta mig nerför trappan till den stationära. vilket innebär allvarliga problem. så jag får hålla mig till denna ett tag till.
min man är ute och kör, men sån tur e kommer han hem ikväll igen. woh. jag saknar han redan. de e rent hemskt. helkriminellt faktiskt.
jag har på mig en jävla snygg tröja förresten som jag köpt på carlings. fan, tänk om ni kunde sett den. cirkus.
nu ska jag fördriva tiden med gustavs alla miljarder filmer han lämnat kvar hos mig tills han kommer ikväll!

"i've been waiting for this moment to come"

alltså imorse ringde min mobil. kruxet var, att numret som ringde var mitt! alltså, sådana grejer blir jag lite fundersam över. hur kan nån ringa från mitt nummer till min telefon? alltså, det går inte riktigt ihop i mitt hjärnkontor.
men klockan 1300 ska jag iaf träffa min sjukgymnast. hoppas vi får nåt utrett där.
& ikväll kommer äntligen gustav! som jag längtar. och det har bara gått två dagar sen han stack. wou. kärlek
fan va jag gillar Gotthard



it feels like i'm going insane

eftersom jag va så satans dum & fick för mig att jag skulle sluta med tramadolen så blev de en helvetes natt inatt tills mujjan tvinga ner tablettajävelen i truten på mig. jag trodde jag skulle klara mig utan, men ibland har man visst lite för höga tankar om sig själv. det blev liksom svårt att andas så jag fick panik och jag satt bara bölandes i köket halv tre inatt. men efter morfinet så klara jag nätt å jämnt av att somna.
jag har ändå glömt att berätta om det mest ångestfyllda som hela operationen har lett till. - och det är min bröstpiercing. jag var alltså tvungen att plocka ut den för att kunna bli opererad. så ni tror ju inte att hela jävla hålet växte igen. jo. det är så jag skulle kunna gråta blod alltså. detta är världens RIP. ni fattar inte. den är liksom jag. och lilla dödskallen, auw. jag gråter bara jag tänker tanken på att den är borta. eller ja, jag har ju den, men den sitter ju inte där den ska. så så fort jag har möjlighet ska jag boka ny tid så jag får göra om skiten. men det är ju ändå orättvist på ett sätt tycker jag, eftersom nu måste jag gå och betala en ny piercing och gå igenom hela läkningsprocessen på ett halvår igen bara för att det är förbjudet att ha piercing under operation. sjukt orättvist anser jag.
& nu har Raised Fist släppt nytt album. puss på dom.
& tobbe har fixat bille till amon amarth. woh, dricka öl


[img]

såhär ful e inte min. & så hänger min på stav, sjutusen ggr snyggare! men ändå , bara för att illustrera för er lite.

12 mm töjning ,

det stinker parfym i hela sovrummet. pandan fick sig en rackarns omgång! allt för att kunna komma ihåg gustav så mycket som möjligt de dagar han är & pluggar.
rackarns tränings-och mysdag i fyledalen idag. hade de inte varit för kryckorna så hade de känts litta mer mys och avkoppling, men man blir ju mer svitt tycker jag. ida (hunden) fick spill på mig tror jag, hon tyckte nog jag gick litta för långsamt, men vad gör man när de känns som knäet e mer dött än levandes.
jag vill duscha. jag töll inte detta längre. jag har liksom duschat EN gång sen operationen. känner mig ovanligt ofräsch och äcklig.
men jag har i alla fall slutat med tramadolen. (nästan) men det är nära
distriktssköterskan bytte mina klistermärken idag och hon tyckte att såren va skitgranna! så stygnen åger rätt å nästa torsdag! :)



there ain't no time for excuses.

inatt kl.00.02 fick jag frågan: "Får jag chans på dig?" jag sa ja. sött va? så nu kilar jag stadigt igen. ibland mår man bara så jävla bra. vi var ute & gick i kronoskogen idag också, mys och träning för mitt knä.
hann med ett besök till rehab och min nya sjukgymnast också, som tyckte att jag såg ovanligt pigg ut för att nyligen varit med om en så stor operation. det gladde mig. men samtidigt vet jag ju att gustav är en omåttligt stor anledning till att jag mår så pass bra som jag gör. finns med mig överallt, det är värt mer än pengar det!

RSS 2.0