satan va vi ska bli läskade i holland!

i fredas boka vi in riskettan, halkan, uppskrivning och uppkörning. och helt ärligt. det skrämmer skiten ur mig. för idag körde jag min sjätte lektion. visst, jag är bra. men undrar om jag hinner bli tillräckligt bra för att hinna klara av det?

i alla fall. imorgon bär det av till holland. ska bli gutt. och kommer nog bli blött. men det är ju många som ska invigas. : ] alltså har vi anledning att supa lite till. börjar en runda inom till elin imorgon innan bussen kör kvart i tolv på kvällen. sen blir det fantamaj håll igång hela natten.

& jag har fått tid till magnetröntgen den femtonde maj. skraj kommer jag va. för man ska köras in i en jävla tunna och ligga där huuur länge som helst! hallå - klaustrofobi liksom

& idag kom metaltown upp på tapeten igen. fan va jag är sugeeen



här är jag fan snyggast i hela världen

breakdown.

hej och hå , kämpa på. jag mår skitdåligt. och det är inte pga av sprit eller något sådant. jag vet inte riktigt vad det är.
igår blev sisådär, först kul - sen tråkigt - sen irriterat - sen lackat - sen kul igen - och natten spenderades hos emma i ystad. frukosten imorse va liiide gutti, men jag e så satans trött så jag är död. där va ju nån idiot som ringde halv sex imorse när man precis somnat. gutt liksom. jag vill ha mys. högskoleprovet var kul. men det gick fan inte bra alltså. tiden gick snabbt men hjärnan tog stryk och det märktes ju på kvällen. verkade inte som att nån sprit ville bita sig fast i mig, så jag kände mig rätt så nykter under hela kvällen. men det positiva var ju att maten var riktigt god och efterrätten också. och mina söta små fördrinkar med sockerkant var också fina.



börjar känna mig stressad inför träningslägret för jag har absolut ingen aning om vad jag ska packa med mig, och dessutom har jag fortfarande inte varit och växlat pengar för jag vet inte ens hur mycket jag ska ha med mig. jag undrar om jag ens kan träna ju, nej det kan jag inte. då behöver jag väl inte slösa plats i väskan på att ta med mig massa träningskläder?  jag vet inte. jag undrar. får nog bli en runda inom på rehab imorgon och ta ett lidet snack med stina och höra vad hon säger. men om hon säger att jag kan springa så låtsas jag som att jag aldrig pratat med henne och tar därför inga träningskläder med mig ändå!
jag behöver ett pepppppptalk






















traktorhjulen, dom går runt, runt, runt, runt, runt, runt.................

ja, man kan väl inte påstå att de senaste dagarna i mitt liv har varit händelselösa. först ett litet break-up i söndes, och sen lyckades jag fan dra på mig ett nackspärr också, haha mitt liv suger balle. rätt kasst med n.spärr för man blir litta rastlös, men man kan ändå inte göra så mycket för då gör de ont. måste snart gå och lägga mig igen, de gör ont om man sitter upp för länge... precis som att inte de skulle va nog så e de uf-mässan på torsdag. & möte på onsdag på ip förresten. jag undrar om jag hinner bli frisk. plus att jag skulle träffat sjukgymnasten också idag men den tiden fick jag ju avboka för träna kan man inte göra. och på fredag har jag körlektion igen, hoppas den e väck till den då! sen är det högskoleprovet på lördag, haha de kommer fan gå dölled om nåt asså. men sen ska vi alla bli retarderade himma på österlengaddan, så då e nog alla problem ur världen! haha ;)

spittar raised fist på absolut den högsta jäva volym man kan tänka sig, för då mår man som absolut bäst!

jaha, och idag gick det ändå lite sämre än jag hade kunnat ana. måste säga att det har varit en sjuhelvetes jävla innehållsrik dag. jag va grym på körlektionen (än en gång) , så nu blir de ännu en mindre körlektion. de e jag som  fickparkerarrrn. så nästa gång e de steg 9! wouh, ditta går fantamaj ungan. så lite f-teori låter gutt. nej, skoja. de gör de ju inte såklart. så ikväll tror jag nog att de ska gå ner en eller två groggar med erica. så vi kan fortsätta snacka om våra viktiga små liv, fast mest mitt, för jag har flest problem, haha. nu tror jag nog inte att jag vill dela med mig mer. jag hade velat, men nej. de går inte mina småå harar, eller hanar eller va man nu vill kalla sig för ett litet djuuur.


sen e de ju inte liiiiiiiiiiiide gutt väder hellerva! stranden imorgon ;)

jag tror nog att det börjar bli sommar, ja

skolan e sjugast meningslös. en lektion idag. sen rehab som vanligt. världens guttiaste väder och jag hängde på emma & hennes promenix, för jäkla trevligt att snacka en massa som man aldrig har tid med annars när man spritar litta. jag känner nog att man behöver lite mer tid med alla sina närmaste. (: spättan klippte till hästaluggen också så nu kan man se ud. tur. jag har en himla massa att fundera över, ordentligt. jag vill aldrig att nåt ska gå fel.

puss

retarderad helg

fredan va retarderad för alla udom mig hos schuman. första gången jag spela wii. gick ju bra första rundan men sen hände de nog nåt med fjärren för då gick de inte lika bra längre! blev malmö i lördes kväll med hanna en liden förförfestrunda först, och sen till baren för att ta en liden jävel och sen bar de av till ida! tog ett år innan ida bestämde sig för att hänga på till tingvalla, men tur va väl de! för fyfan va trevled de va. men de hände en massa underliga grejer som jag undrar över. men roled va de & mycket trevligt folk träffa man! & retarderad var man. jag bölar fortfarande över att jag inte har tillgång till någon kamera. ganska sorgligt kan jag tycka för jag gillar bilder. på retarderade människor. och såna var där gott om i lördes :)

måste bara ägna några speciella ord till linda som även hon råka ut för en jävla knäskada i lördes, och den va inte döllig kan jag säga. jag blev liide knäckt när jag kom hem, för jag kan ju nästan få lov att säga att jag förstår hur jävla ont det gör och hur sepp man blir i huvet när allt tar stryk även utanför fotbollen. det tar mycket mer på en än vad man kanske tror om man själv inte har varit med om det. men jag förstår hur du känner och jag tänker på dig hela tiden. knark tror jag nog du får gott om också. men man klarar av det mesta när man e så stark som pinglan!

& just det. jag har märkt att folk blir chockade över hur länge jag kommer bli borta från fotbollen, så jag tror nog att jag måste berätta det lite. jag gissar på om cirka två år kommer jag att vara tillbaka.


                                                                               just one heartbeat.

livet är allt litta svårt ibland.

ja, men nu är det ändå bara mindre än hundra dagar kvar tills skolan slutar. så det är ju skönt. tänk om man hade gått i tvåan nu, jag hade fan tagit livet av mig, höhö. för så tradet e de faktiskt. fyfan va jag ska träna imorgon. och plugga teori. jubbed. och så ska jag tänka igenom vad jag vill göra med mitt liv. för ibland så kan man ju faktiskt aldrig veta. förresten så blev elin mycket glad för sina snoppresenter. kul. & tur.



hajpo

tollen fyller år

ja, elin asså. hon fyller 17 idag. men ikväll e de litta laggille hos julle! jag gjorde precis ett grannt kort till elin på datan. blev SNYKKT. ikväll ska vi äta ingelsta. och imorgon kommer släkten. då blir det ingelsta igen. gutt, och även om jag har svullat denna veckan med sprit och så så har jag ändå gått ner 0,6 kg. de e ett kilo på två veckor nu. de e gutt. 100 dagars va riktigt roled, men det blev hårt. man får fan ångest när man går bakis till skolan en torsdag liksom.










spritas ska de göras imorgon!

min man har äntligen fått jobb! de e väl fan gutt om nåt. idag börja jag springa igen. och träna armar & mage. jag ska bli riktigt fitt till sommarnNN


                                                                                                                                                   ♥

lost and insecure

jag har varit kass. alltså riktigt kasst. värsta sjuka feberfrossan i fredes, MEN. sen dök brolle upp. på tv asså. och då blev jag nästan frisk igen. jag skulle ärligt kunna ge mitt liv för den mannen. något sexigare har jag aldrig sett. ingen döllig röst han ligger inne med heller. ge mig han & hans gitarr & hans elvisröst så kommer allt bli bra.

http://www.youtube.com/watch?v=5UNtDqH-EKA

hade bara sibel hållt käften så hade det varit perfekt!

RSS 2.0