3 days left ,

jag måste faktiskt erkänna att jag för tillfället känner mig lycklig! jag har funnit ett happy place & godis. Obegränsat underbart!
& operationen har jag längtat efter & väntat på i ett år och över två månader. äntligen. men fan vad jag är nervös.





jag e svitt

igår uppträdde elin på malmöfestivalen! dutti flikka. nästan så man grejdor. de blev några goda, gott.
ikväll blir de gille hos hansson o sen e de LS , haha. nördet jag vet. men va gör man inte för dansbandsmusik.
imorgon vill jag till dragracing i malmö, men de e väl ingen som vill följa med! och jag vill inte åka dit med pappa. (?)
men på kvällen blir de gille hos mysan & sen bär de väl av till öja, öja känns ju inte riktigt som min grej egentligen men vafan, om man blir tvingad så kan de kanske bli kul ändå!


jag vill ha en egen bil som man kan gasa och köra om med!

jag lyckades tillslut hitta mina helsvarta converse, i gbg. i rätt storlek dessutom. jag har ju trots allt bara letat förgäves i typ två år tills nu. köpte en skitgrann svart klänning med rosa rosor, mmmhm! blev fylla som svin i fredes på verandan till stugan, skitmyset! aldrig förr har jag skrattat så mkt som jag gjorde då dessutom. sen en heldag på liseberg på lördan, vi smygdrack ur våra nyinköpta fräsiga flaskor och kände oss som skurkar när vi gick in på dass, låste om oss och börja hälla skum i flarran. men gutt va de. blev sent så när vi kom hem och där hade hunnit slinka ner ett glas vin eller två, då blev vi trötta och gick å la oss. söndan blev först avenyn & nordstan, middag på hard rock café och liseberg fick avsluta helgen! så raaackarns in i helvetes gutt har de vart och jag vill dit igen!

förresten så lackar jag på mercan, den e så satans slö! & jag har vart tvungen att köra den igår och idag när jag skullat köra in å träna. men jag sier fan bara: hotta skiten eller skrota den eller vafan som helst för jag blir SVINlack varenda gång jag kör den, asså de e fan den slöaste bilen jag nånsin kört!

jag vill till dragracing i malmö på lördag.
& jag ska träffa vicky på fredag, äntligen.
jag ska nog till öja på lördag. fyfan, kryss i tauged. de e mysans fel som tvingar mig att supa.
satan va bra mustaschs liveskiva e!
världens godaste att jag kommer få uppleva min dröm: att se in flames innan jag dör! (förhoppningsvis hinner jag inte dö innan den 14 december!),
& fika med tobbe förra veckan va ändå bäst som fan, alltid min trognaste vän! ♥

every rose has it's thorn ,

världens genom tiderna bästa rocklåt, sant så sant!

jag suger , jag vet. har hört de från ett eller två håll nu att jag e kass på att hålla detta skit levande. men de e ju inte lika kul längre, att sitta vid datan. de e ju trots allt sommar. och då ska man va ute, har min mamma sagt till mig.

fan va gillet va bra i lördes, jag hade kräftskiva och litta 19årsgille. och ikke fan e de en baggis att ha gille för minst 20 pers och bjuda mat och efterrätt på grisarna heller! allt blir så mycket mer städat då för ens egen del, men desto värre för några andra ;) inga namn nämnda men gabor låg och kröp runder på alla fyra i trädgården för att gömma sig för att han skämdes för att han precis kalvat, haha de va roleeed och vi hade självklart kamerorna framme i ett hugg! lekarna va nog nåt av de roligaste, alltid trevligt att bli fyra igen!

kvällsvecka denna vecka fram till torsdag. sen bär de av till gbg på fredag! helgen ska bli mys!

& jag e rackarns sjukt trött på en människa som håller på att fördärva mitt liv!

& jag älskar vicky och viktor! ni e bäst, och överlever ALLT! jag vet att ni båda klarar detta galant!


 

RSS 2.0