jaha, då ska det bana ikväll, igen.

ja, jag måste erkänna att det bana igår även fast jag skulle ta det lugnt. fyfan - träningen blev hård imorse. två timmar kvar, sen dras det till hamnahullan simrishamn, på infl.fest hos elin. sen blir det joddla. men ska ärligt erkänna att jag inte är så jävla sugen. har lite ångest över vad man ska dricka ikväll. igår blev det ju bara karradricka, beer och cmc. men det var najs, och jag och erre hade skoj med alex, tina, sofie & company. erre gilla cmc:n, gött mos! och nu ska vi bara bestämma en dag för en riktig jävla brakrockfest! ;]

ska bara tillägga att jag fortfarande e lika betuttad i brolle som jag alltid varit. jag menar, kan det finnas nån normal människa här på jorden som inte skulle vilja gifta sig med honom!? hans tattisar e bara sexigast i hela världen, speciellt den på halsen. det e fan bara att kolla på han så dör man.

martin var duktig på baren igår förresten. ♥






































beggin' on my knees

häj! på lörda ska de banaa hos elin, jag vill fan ahh äta upp ralf i mustasch. skönt att emma och garsen har kommit hem välbehållna, men jag däremot fick en smärre hjärtinfarkt av att dom hade hoppat fallskärm. jag sked i boysorna. imorgon ska martin jobba på baren, wohoo. coolt. lördes va sinnes, fett med rock, öl, kaffegök & cmc hos hansson och kul, slutade halv nio i söndesmorse i martins säng. jag var DÖD.




ursäkta dröjsmålet, kommer ett nytt inlägg när jag har tillgång till den braua datan med porrbildorr iställed

E is for the ecstasy.

livin' like a human nature

i torsdags slog jag förhållanderekord, jag och martin hade fan sex månader! kryss i taauged :) pusspåhan. e himma ikväll, men åker in till ystad imorgon igen. där jag för övrigt har svårt att uppdatera mig med tanke på att jag inte har någon tillgång till en dator i emmas lilla söta lägenhet. men den passar mig bäst och jag trivs skidabraa! =]

jag ska träffa min sjukgymnast stina på tisdaaag, waaah spännande. hoppas jag får börja passa åtminstone! utomhusträningen börjar ju på lördag så jag börjar fan tagga redan. höhö

dessutom kommer denna terminen bli rejält slapp, & de e ju absolut inget negativt med det! hoppas jag får börja jobba snart också, jag behöver pengar så det är helt fattigt otroligt.


söt liten råtta hjärta


if i thought you ever change your mind

kl. tre ska jag kolla mina linser, sen ikväll bor jag i ystad under denna vecka. blir nog en runda in om på rehab ikväll, känner mig jävligt skyldig till det. såg saw 5 igår hos hansson med han, martin o henke. den va bra, men de lär komma en sexa! wah, it never ends.



rock it. fuck it. ♥


maybe i'm wrong about the size of my head

jag känner mig skyldig att skriva, men vad skulle det vara ? kanske att jag & martin ska se mustasch på fredag. kanske att på fredag är det exakt en månad kvar tills jag ska tatuera mig igen. kanske att jag aldrig blir färdig med mitt tal eller arbete. kanske att det inte gick bra för tif i köpinge, våra båda lag gick till b-slutspel. kanske för att swimsan inte va där. kanske att jag skulle kunna äta 1 kg godis just nu. kanske att jag måste erkänna att jag bröt min diet igår genom att dricka ett glas coca. kanske att jag har varit sjuk denna helgen. kanske att jag måste börja träna på rehab igen innan mitt knä går sönder på riktigt igen.

kanske att jag ska sluta va så jävla dryg!


that's my only holy moment ,

allvar nu förfan. var i helvete e alla mina bilder på datan!? det e en jävla bra fråga, och inte fan kan jag svara på den. fuck! tingvalla va röjj i måndes! gyttet. jag har riktig sjuk ångest över skolan. jag har inte börjat på mitt arbete i idrott och jag har inte skrivit mitt svenskatal som jag ska hålla nästa vecka. sen ska vi ha prov, men bara de att jag vet inte vilket datum. mm, men bra emma. seriöst fan, va händer med mitt liv. jag behöver skärpa mig!



pepp pepp. jag vill se mustasch den 23e på kb. punkt, jag längtar nåt allvarligt seriöst mycket till nästa tattoo!

i'm fucking rock

ja, så jävla mycket & nu tar my big man & jag en liden resa till ystabyn för att eida som fan & spela skiten av det andra lovecouplet!


nytt år innebär nya möjligheter & lite fotboll hoppas jag!

God fortsättning. nyår kortfattat: total jävla kaos. folk som man kan tycka ska va gamla nog att ha vett i skallen och dricka med måtta decka, massa par som bråka konstant och böla som satan. lite våldsamma handlingar, några som inte kom att se raketerna eller drack champagne. folk som satt och snacka med sig själva och otrogenheter. asså det hände allt. de va bara jag o martin som va skärpta, och vi fick leka kärleksdoktorer mer än en gång. duttiga.

MEN, nytt år. hoppas jag får börja spela fussball snart. hoppas, hoppas. imorgon blir de kamratcupen med ida, och sen åker jag o mannen till erre o tobbe i ystad för lite soc.umgänge. SEN på natten blir de livat i emmas lägenheeeeet, nej (bus av mig), vi ska bara sova där och sen ska martin o jag kramas på söndag. gå o köpa frukost o gå ut o äta och sånt allmänt godis.

inventeringen på boan idag va riktigt jävla ROLIG. jag & noini fick räkna en massa massa kontorsmaterial, plastfickor o stickers, haha kul för noini speciellt. & sen hamna jag o ida på kemavd. och då fick vi såklart alla jävla korgar , och DOM ska vi inte börja snacka om.


RSS 2.0