fetmadagen

just därför jag inte äter sånt trams. inte när man går på viktväktarna. ajabaja.
jag blir lack på det mesta. men inte när vissa är snälla mot mig. låter enkelt va? inte för alla. det ligger naturligt för vissa personer att födas snälla och inte vara snål med komplimanger mot dom människor man visar respekt och håller av. jag önskar en massa.

pappa har sett tatueringen. men där blev inte ett jävla liv som jag trodde. han tyckte att det såg mycket bättre ut nu än när jag bara hade skallen. jag håller fullständigt med. jag ska sluta snacka om min tatuering. börjar bli tjatigt.

har prov imorgon, men är inte ett dugg motiverad att plugga om man ändå bara har bengan som lärare, det ska ni veta. och dom som har haft honom förstår mig, inga tvivel på det.

jag har fortfarande skallebank sen jag svimma. och jag har fortfarande inte fått min kallelse från lund. allt suger skit. inte mycket här i livet som man är motiverad till. bara att sova och kolla på tv just för tillfället.

det är svårt att få mig på bra humör. men sen finns det dom som klarar det. men sen finns det dom som bara inte bryr sig över huvudtaget. men det går i etapper. denna känslan kommer rätt ofta. ganska jobbigt. jag vill att det ska bli helg så att jag kan få sova och vara ensam på mitt rum. det kan ibland vara världens skönaste känsla. att få vara själv.

detta kan nock vara ett av de mest deprimerande inlägget jag nånsin har gjort. men fan asså, man blir såhär när man har bengan!

jag lägger in lite snygga bilder istället.

   

lördes va riktigt spritat förresten & alltid har man roled med spättorna ! ;) hoppas jag tar mig tid att fixa bilderna snart.

jag tror att min tatuering är världens finaste nu ,

ja, men jag genomled också riktigt mycket smärta. men det var det absolut värt till mina sista sekunder.
idag mår jag bättre, igår svimma jag. läkaren dilla nåt om en teori om panikångest. jag undrar jag.
andra körlektionen idag, jag är proffs. höhö.

snöbaning på lördag i esperöd, efterlängtat gutt! lite spritad och sen lite pulkarace på det, det hade vi nog gillat!
imorgon är det Boltbio med mujjan, elin, lukas & joel. auw, kram på det.
martins middag i fredes när vi fira alla hjärtans dag var allra godast och mysigast. chokladdoppade jordgubbar, cider, rött vin, chilimarinerade räkor på fuccachabröd, rådjurssadel med hemmagjord potatisgratäng & champinjonsås, och så hemmagjord chokladmousse till efterrätt. tur kocken fann mig.

i love jake. han e snällast. jag fick själv bestämma pris på min tatt. auw, han e bäst, snabbast, roligast, billigast och, eh, bäst. (:

inget kommer någonsin att bli som jag ville. bara exakt tvärtom.

då kan jag bara meddela att min fotbollskarriär fömodligen är över. knäet gick åt helvete på träningen idag. ingen fattar så det är inte lönt att försöka att få någon att förstå som själv inte har varit med om det. men nu pallar jag inte mer. jag ger upp allt. nu får allt hända som är meningen att hända, jag skiter i vilket. det enda jag vet är att jag inte orkar spendera ytterligare cirka tio månader på rehab om risken att det ska bli så här igen finns. det kommer aldrig att hända. jag vet inte vad jag ska göra. allt e skitjobbigt nu. allting kommer att bli att börja om från ruta ett liksom. alla jävla träningsprogram som jag har tagit mig igenom på rehab ska jag förmodligen göra om nu! fan heller. jag har kämpat så jävla länge med detta nu, men det finns fan en gräns på hur mycket viljan och hjärtat tål. och min gräns gick idag. har en tid med stina på måndag. och då var det meningen att jag skulle ändra hela mitt träningsprogram för att kunna avancera ett steg upp ytterligare, med förhoppning om att inom två månader kunna spela helt igen. och nu bara på två timmar gick hela den drömmen i kras. jag är så förstörd så jag vet inte vad jag ska ta mig till. men det blev som jag sa när jag fick denna skadan i juni förra året. : först dödsallvarlig körtelfeber och sen misshandel på det. flytt till ystad och skit hemma och flytt hem igen och sen skadan på det. det förvånar mig inte att nåt skit kommer att hända precis när jag börjar bli bra igen. och vad fan händer? jo, exakt det enda som jag absolut inte ville skulle hända mig. så händer det. vafan känner man då mer än att man ger upp hoppet om allt hädanefter. jag har ingen ork kvar längre. jag skiter i det. jag är helt jävla tom. det finns inga fler tårar att gråta.


jag blev spikad i foten igår, så nu går jag som en jävla kärring

japp, de e sant. hos hansson trampa jag på en spik som gick rätt in i fyddan och sen blev den där, och jag fatta ju inte de så jag lyfte på foten och fick fantamaj hela trälisten me mig, haha. kul nu efteråt men man fick ju bli litta spritad dåva så jag hoppas att jag inte får blodförgiftning nu för då e de litta värre!
men så träna jag igår, så idag har jag faktiskt litta ont. men jag har varit på rehab också och skött mitt knä. ska träffa stinis på måndag och förhoppningsvis ändra hela mitt program till ett lite roligare! och sen efter de blir de tatt nummer två :) ska bli riktigt gött för fyfan va jag har längtat efter detta! jag kommer fan bli så satans grann.
& imorgon e de SPORTLOV. så på lovet ska jag fixa om mitt rum så att jag kan trivas i det. har precis fått box också så jag har en massa porrkanaler, och en massa andra såklart. haha, säkert en hundra stycken. ska iaf tapetsera och kasta ut bokhyllan och massa roliga saker, åka til ikea och köpa sexiga hyllor. och jag håller på att måla färdigt mina mallar inne i garderoben på mina stjärnor och döskallar. SCHNYGGE









nästan såhär, nästan fast genom foten (fast inte ut på andra sidan)

dom säljer inte grillkol på konsum i tomelilla

nä, så tur vi hade hemma då. som sagt, ikväll blir de gille hos hansson & jag e riktigt taggad! har lyssnat på volbeat, linkin park och disturbed ända fram till nu från igårkväll. så jävla guttet! de va trevligt att snacka med montan också igår, hon e en sån trevlig liden prick (; jag e sugen på att festa med damoorna också ikväll! hjärtan








 


kärlek.



på måndag är det bara en vecka kvar - fantamaj på tiden!

limpans och cilles tattisar blev assnygga, cille hade ont i gumpen. jag e också sugen på en text efter nästa så de blir nog en tid direkt igen. lite sugen på latin, men jag får se. imorgon blir det liide gille hos hansson. får se vart kvällen bär en,










mitt framtida yrke som målare, ...

jag läste nyss igenom mina blogginlägg och det är ju faktiskt så att..

jag uppdaterar inte vidare det som jag tidigare skrivit om, tex att
- jag klara mvgarbetet och fick därför mvg i idrott! så jävla gutt så de finns inte.
- jag har fått börja passa nu och har varit på varje träning sen utomhusträningen började! måste kanske inte eftersom det är pinsamt för dom som inte fattar hur viktigt det är för mig men berättar de ändå, men när jag hade gjort mina tester och fick reda på att jag fick börja passa, efter sju månaders väntan på rehab liksom, då brast det för mig när jag berätta de för mujjan. tårarna bara spruda och jag grät som en liten bebis. HIHI
- jag var aldrig på tingvalla i lördes, haha jag va så trett så jag åkte hem när de andra åkte dit! de va faktiskt gutt.

i heard this thing called rock 'n roll ,

imorgon ska limpan tatta sig, jag e avis. men på måndag e de bara en vecka kvar till min! wiiho. de e tråkigt på rehab, tråkigt i skolan och tråkigt hemma. jag vill ha xbox och egna alla tvkanaler och bo i min egna lilla lägenhet. hade varit mys! & jag märker att vår skrivare behöver sök hjälp! jag står inte ut längre, den e så jobbig så nu orkar jag snart inte mer.

           

RSS 2.0