jag fick öppna cirka trettio julklappar.

det blev ändå trots allt rätt bra igår. jag älskar julklapparna jag fick av gustav! goood mat, några goda, julklappsöppning & sen paketleken där jag vann ett svart-och vitt skohorn. (y) sen blev det spel och annat skoj.
men ikväll ska vi supa ner oss och lyssna på "whenedays" som hansson sajjjor.

pillipillipillipillipillii

livet är bara total jävla kaos. & jag gillar inte att det snart är fejkchristmas. & så gillar jag inte heller folk som inte kan ta tag i saker. & nu ska jag snart sticka och jobba, nattskiftet idag igen.



men jag älskar gustav.



& min nya frisyr e sjuuugegrann faktiskt.














hero of war.

sitter hos gurremannen och spillar in litta låtar från spotify. var ute och gick en runda med ida innan i snön. mys. och så har vi slagit in en massa julklappar idag, ätit mysig frukost och varit ude och sladdat som fan för att gustav e som en liden pattaglytt. men rackarns glad blir han iaf. lik som sin bror när han håller på likadant. :) "jävla människor".

& så var jag hos emma igår och blev klippt och färgad. svart blev färgen och så blev det ännu en SJUGESNYGG snedlugg och lite avklippta toppar! (y)

snart är det julafton & jag tror att dom jag köpt julklappar till kommer bli mycket nöjda. förutom gustav, :o jag känner ju tyvärr att jag inte riktigt fått till det. synd.

sen är det ju nyårsafton också. mycket förberett redan, tur man har framförhållning. sånt som såna med snopp inte har, förutom gustav. för han är grymt bra på det här med framförhållning faktiskt. & jag gillar det.

så har det blivit en runda till ullared med josse & company. satan va vi hade roligt och jag brände nästan 4000, men jag vet inte vad jag handla? skumt dedära med ullared tycker jag.

MEN, ialla fall. till det viktigaste av allt som hände i måndags:

IN FLAMES VA GRYMMESJUGEJÄVLABÄST SOM FAN. anders sjunger live som fan ingen annan gör. ungefär som raffe. :) mina kingar.



RSS 2.0