.. and ease the pain you're in

imorgon e de 50dagars hos cilleeee! & nu e jag sugen på en fin liden öl. på fredag blir de nog tamejfan baren :) & på lördag blir de 19årsgille hos hanna! och jag som sa att jag skulle sluda dricka sprit. jaha, där sprack de löftet. hur lång tid tog de. pinsamt!
ikväll ska jag va med på träningen!!!!!!!!! wah, eller jag ska ju inte va med. jag ska springa själv och ha min egen löparbana, men ändå, jag ska ändå va där och ha träningskläder på mig liksom ;) GÖTTTTTTTT.

aftersixbeers.gif before 6 beers image by Hillbillie11

rackarns bananer!

detta är nog första lördan i hela mitt liv jag har pluggat på. eller skrivit arbete rättare sagt. ändå rätt så sjukt om jag får säga det själv. MEN, idag är det lördag, och de e gutt. så det hade vatt gutt om man hade kunnat skriva klart arbetet så man hade sluppit sitta med det sista dan imorgon. för det e ju egentligen min grej. men jag gillar det inte.

and then i close my eyes.

tobbe e snäll. jag fick låna tre cdsar av han idag. (((((:
jag kickar ass med teorin.
har blivit overkligt kåt på in flames. hela hela hela tiden.
imorgon är det seriepremiär mot hammenhög. jag ska kolla. 
feldtan ska ha gilleefter matchen. (Y)
ikväll undrar jag vad som händer.
jag har bestämt igen för att bara hålla mig till att dricka sprit max en dag i veckan.
jag undrar självklart om jag kommer att klara det.
jag har gått ner sammanlagt 7,8 kg.
jag blir glad.
jag tror att bengan är psykiskt störd på riktigt. för står man och är arg på en kaffemaskin och dessutom snackar med den. då börjar man nog bli litta mentalt retarderad.


hej min topp tre magerilista


på första plats - världens sexigaste vin diesel duktigt mycket med sin röst

Brolle Jr 

på andra plats - sveriges utan tvekan! sexigaste man BROLLE JR, eller Kjell Wallmark om man hellre gillar de , med hans elvis och cashlåtarrrr



på tredje plats - världens sexigaste tatuerare (bortsett från kat såklart!) . AMI JAMES

jag ska alltid va så jävla serre - men ändå ångrarrrn just nu

hej du glade! 
här har du en spade.
ta och gräv ner dig
så jag slipper se dig.

infiltrate me

påsken har vatt myckeeet retarderad & trevlig.  det började i torsdes hos schmipuman, då va de nog jag och emma som tog prisen för mest retarderade. men sjugligt trevligt va de! speciellt med påskaäggen, alla satt som små pattaglyttar på julafton och va liiide spända på vad man skulle få. jag lyckades hitta fridas ägg. snuskiast innehåll hade hon garanterat köpt, och det ägget fick jag. ett par handbojor och en tärning med en trevliga ställningar på! tackar för det, ska nog ta med mig tärningen ut nästa gång och fråga om nån vill följa med mig hem och pröva några, haha. naj förfan.

        

sen fredan blev lugn, men INTE lördan. haha, de va jävligt längesen jag va så satans läskad. litta pinsamt när alla andra vet vad man har gjort dan efter, utom man själv. då e det illa asså. inte för att de e nåt seriöst, men för att de e illa när man inte kommer ihåg allt dan efter. för då början man tänka att egentligen allt skulle kunna ha hänt, men man har ingen aning om de själv. :P men jag hade svinroled himma hos mysan , och minst lika trevligt på tingvalla :)

  

så jag fick nog sova bort hela söndan, eller jag vakna först men då hade inte spriten lyckats gå ur kroppen så jag fick sova lite till. ända till halv tre faktiskt. skämmit. jag sover aldrig så länge annars. men jag va ju trots allt inte bakfull sen =) guttis.

en liden liden update

kortfattat: mycket händelserikt träningsläger. med tanke på att man levde på cirka en halv liter sprit och 20 chipspåsar om dagen nere i holland så har jag säkert gått upp en 120kg i vikt. jag vågar inte ställa mig på vågen och kolla. kommer bli läskigt.
men lite påsklov nuja. och hoppas sommarvärmen håller i sig så man kan lapa litta sol under veckan som kommer ;))))))


RSS 2.0