ändå första nyktra helgen på.. jag vet faktiskt inte! (Y)

nu ska ni få veta en grymt bra sak! gustav överraskade mig och kom faktiskt hem i fredes när han skulle kommit hem ikväll. hur glad blev inte jag?! skitglad. dessutom hade han med sig en paket. wouh, de e så gutt. faktiskt, helt ärligt nu så e de utan tvekan den bästa presenten jag fått under hela mitt liv. för jag tycker faktiskt de e bäst när presenter e personliga.
jag fick en bok på 24 sidor med bara foton på oss två och där han själv fått bestämma texterna till fotona. till och med på ryggen på boken stod där G+E = LOVE. gullet. boken va blå med världens finaste bild på oss som framsida, och inuti boken va de svart bakgrund med mönster på, och så bara en massa betydelsefulla fina bilder på oss. men även våra första husdjur fick va med på en bild :) jag blev faktiskt tårögd, de ska jag erkänna.
högskoleprovet va sjugesvårt. jag förstår fortfarande inte varför jag skulle på de en andra gång. korkat. eller ja, de e ju värt de om jag får bättre poäng denna gången, men de e jag rackarns tveksam till.
igår va vi på nya IKEA. svårt ändå att beskriva känslan att gå där med gustav. mysigt i alla fall. sen ska jag berätta en hemlis. efter IKEA var vi och kolla på en lägenhet som förhoppningsvis kommer va färdigrenoverad och klar till gustav tar examen. mer berättar jag ändå inte. för jag ska erkänna att jag e sjukt hied.
gustav körde upp igårkväll igen, går i skolan sista dagen idag innan han har långlov så han kommer hem ikväll igen :)
& imorgon bär de av till tyskland & då ska jag handla på mig!

& once again, he's gone.

helgen summeras med ett ord: skitrolig.
amon amarth med tobbe i fredes va riktigt bra.
frukosten med gustav ute i fyledalen va riktigt mysig.
spelkvällen & middan med tobbe & eriga va riktigt rolig. kom även fram en del nyheter om gustavs busiga tonårsliv, vilket var bra mycket intressant. men kan inte annat än erkänna att han faktiskt är den roligaste och mest underhållande människa jag känner. än om han e en riktig buse fortfarande.
kvällen & gillet fortsatte ute hos christian m vilket var riktigt galet. det kändes lite som att det spåra ur i slutet då både hansson & henke försvunnet spårlöst, de va förbannade flickvänner och alla va mongofylla. men fan va roligt de va. natten fortsatte mot ystad med Vanen fyll med folk. anna, vicky, jonte, niklas, martin, jag & gurra fick oss ett litet nattamål, förutom jonte. han fick upp sin gamla istället..
men.. kanonhelg! & nu dröjer det innan man dricker ner sig nästa gång: för på lördag är det högskoleprovet. wouh. igen.
& jag saknar gustav. igen. helgen gick faktiskt jävligt mycket för snabbt! dessutom vill jag spendera mer tid med honom nu när han e sjuk. men, så blir detta den längsta perioden vi kommer va ifrån varandra. 8 jävla enormt sjukt långa jobbiga sega ensamma tomma dagar.

       

respect yourself in hard times

måste erkänna att jag behöver gustav, trots att jag e sjukt envis om att jag klarar av allting själv. ibland inser man hur dölled man egentligen mår. speciellt imorse efter mujjans & mitt samtal där vi kom fram till en eller två grejer. hon väckte mig dessutom sju! Alltså sju på morgonen, hallå. var har jag röven då? höhm, vet ente! men ändå, vi fick till ett givande samtal som gav lite mer insikt åt min hjärna hur jag egentligen mår. man kan inte blunda alltid. man måste lösa problemen på nåt sätt. & jag och mujjan tänker göra det genom att flytta till ystad. ingen aning om när, men så fort det går att hitta en lägenhet. elin ska nog också med så fall.
halv åtta körde jag iaf mujjan först till willys, sen posten och sen jubbed. sen körde jag faktiskt och träna. klockan var då halv nio. riktigt gutt var det. men fan va jag har träningsvärk och mjölksyra och sträckningar och allt va man kan ha! men jag gillar det. hann inte med hela tr.progr. så blev bara en timme och tjugo min typ. för sen skulle jag till tandläkaren. men hör å häpna, de gick fantamaj brauu. för helt plötsligt hade dom ändrat sig så de behövdes inte göra vid nåt ännu. SKÖNT. gud måste ha hört mig när jag bad igår om att jag inte ville ha mer skit. inte just nu i alla fall. gick till arbfm för att fixa ett ganska betydelselöst intyg egentlign, och sen gick jag in och handla. körde hem och åt bulle med ROSTBIFF, ROSTAD LÖÖÖG & JOHNNYS SINNAPP! gustav har lärt mig ;) GUTT e de i alla fall.
& GRATTIS TILL LILLA BAJSTOLLEN ELIN SOM KOM MED I LUCIATÅGED. WOHO. LIA DUKTIG SOM SIN MÄSTERSYSTER. TUR MAN HAR LÄRT UPP DOM SMÅ ORDENTLIGT.

ibland undrar man vart livet är på väg - shitty day

gick upp åtta (!) körde elin till stationen. SVINKALLT. hem och åt en låååång frukost med en stor kopp kaffe. det förtjäna jag, speciellt mitt första kaffe sen ja pierca tungan. körde in till rehab kvart över tio för att träna & träffa anders, min sjukgymnast. tog dubbelt så lång tid att köra in eftersom folk inte kan köra bil och hålla hastigheterna. gick ändå jävligt bra på träningen. har fyllt hela träningskortet nu så han har fått börja skriva på andra sidan eftersom jag har så många maskiner och övningar att sysselsätta mig med. men det går fortfarande lättsamt bra för mig och det är obeskrivligt skönt. ska nog sticka in och träna imorgon också. jag får akta mig så jag inte blir narkoman. fjärde dagen irad imorgon. körde ner och handla hårfärg till mig & mujjan. vidare till arbetsförmedlingen för att jag måste fixa ett intyg att jag verkligen skrev in mig som arbetslös dagen efter att mitt anställningskontrakt på skånemejerier tog slut. detta för att idioterna på f-kassan påstår att jag inte e inskriven förrän en vecka senare, och eftersom det inte tyder på att jag intresserar mig för att arbeta så kommer jag följaktligen inte få ut någon ersättning. men, där var stängt. bah. ner till kommunen, skulle fixa ett möte med en ekonomisk rådgivare för att kunna söka bidrag för att kunna få ut några pengar därifrån. men det gick inte. det kunde man inte göra eftersom jag fortfarande bor hemma så är mina föräldrar försöjningsskyldiga åt mig fram tills jag fyller 21. bah. sug. jag är måttligt knäckt för att jag inte får ut en spänn! och månaderna börjat ticka på & jag håller på att klättra på väggarna. dom tjatar från jobbet att jag måste komma ut och jobba för att dom är dåligt med folk och jag behövs för jag e den enda som kan köra maskinerna också. men jag är sjukskriven och min sjukgymnast avråder mig att absolut inte jobba. det är för stor halkrisk och knäet kommer absolut inte palla det. så jag får väl påstå att inget riktigt går som jag vill att det ska gå. och jag trodde också att mustaschbiljetterna va slut när jag skulle boka dom imorse. men nu har jag precis kollat upp de lite närmre, och det visar sig att konserten e framflyttad till den 29 januari istället, men där är ändå inga biljetter till försäljning för tillfället. och det gör mig lite svitt faktiskt. och halv fem ska jag till tandläkaren. då kommer nästa helvete. vilket säkerligen kommer innebära att jag ska få krona på de ställen där tandflisor blev avsparkade då jag blev nersparkad för två år sen. bah. sug. jag skulle inte vilja påstå att jag är glad för mycket för tillfället. men på fredag e de KB igen med tobbe. jag ska dricka ner mig totalt.

hon som är värd guld är värd att kämpa för

jag hejar som fan på vicky. hon e en jävla stjärna. hon har gjort sjuka framsteg sen olyckan - hon både åker och kör bil och det har fan inte gått lång tid. dessvärre kommer ingen nånsin fatta hur dåligt hon mår. det kommer ta en jävla tid för henne att återhämta sig, men hon kommer fixa det. jag stöttar henne till hunda procent och e helt övertygad om att hon kommer må bättre. men måste ändå bara påpeka att folk bryr sig, och det måste hon få veta för de e jävligt viktigt.

never alone always alone

lagt in massivt med bilder på fejjan. tog några timmar. men när jag väl lägger in bilder så kommer allihopa.
var & träna idag. fan, det känns bra.
saknar gustav så in i helvete.
måste bestämma mig om jag ska se mustasch eller inte. VILL som fan men ingen vill hänga med ? jag får hänka martin & gänget. måste se min älsklingsraffe!
björn spela in världens sötaste video till elin igår på fejjan. sött.



we keep on drillin' it, until we're mentally ill

RAISED FIST VA BÄST. blev en del goda öl & fotboll på Harrys. innan dess asgod pizza hos erre.
sängen hela dan idag med gustav. fick frukost på sängen för andra gången denna veckan. tror jag (?) jag blir vilse på dagarna, e helt inne i min jävla kärleksbubbla.
sen var vi och hämta våra fiskar. det blev fler. såjävlasöta. jag älskar dom.
& jag såg precis reprisen av bonde söker fru. det får man ju ändå inte missa.
& inte heller ensam mamma söker. & så måste man ju glo på wallander när han traskar runder i tomelilla. kOoLt

scalare, svärdbärare & segelfensmolly

sikket jävla bry jag har haft för att kunna hämta ut dom jävla Raised Fist biljetterna. invalider e va de e som jobbar på ATGställen. TRE ställen va jag på och ingen klara av att köra ut biljetterna till mig. och imorse va jag där! och konserten e ikväll! asså jag tror jag hade andningsuppehåll i minst en halvtimme. fan va svitt jag blev.
MEN , de löste sig ju. så efter de blev de en gutti runda i fyledalen med simba och gurra. wou, jag e en naturmänniska. jag älskar det.
så nu har vi stoppat i oss vars två (!) chokladwienerbröd. de va den skogsrundan åt skogen. maha.
duschen. sen tripp to malmöee och erre, med tobbe. sen maud, fussball, ÖL och RAISED FIST på KB. tagga som fan.
det viktigaste av allt. igår kolla vi på fiskar. och imorgon ska vi hämta dom så gustav kan ta dom med sig upp till växjööööEN. OCH DE E VÅRA. :D

 



ibland undrar man om man önskat livet lite annorlunda

HEJ, JAG HATAR ARBETSFÖRMEDLINGEN OCH FÖRSÄKRINGSKASSAN. KOMMER FÖRMODLIGEN INTE FÅ EN ENDA SPÄNN FÖR ATT JAG HAR STÅTT UT MED KNÄHELVETET I ETT OCH ETT HALVT ÅR. DET SUGER RÖV OCH DET GÅR INTE ATT FÖRKLARA ATT MAN KAN MÅ SJUKT DÖLLED ÖVER NÅT SÅNTHÄR. jag e utstött av min familj och jag tror att gustav e den enda som kan rädda mig. ärligt. så ligger det till såhär:

hade jag inte varit opererad i mitt knä och varit tvungen att gå till rehab varenda vecka så hade jag sökt jobb i växjö och flyttat in hos gustav. jag känner mig hemma här & är ganska övertygad om att jag gör mer nytta här hos mitt hjärta än vad jag gör hemma där jag knappt har kontakt med halva familjen.

filip och terese va här en runda precis. vi åt billig reavienettaglass och åd guttis. fint. nu ska jag krypa ner bredvid gustav i soffan och kolla på film.



e de konstigt man sypper?

fan, jag mår så jävla dölled när jag ser mig själv i spegeln. ööööörhk. & jag och gustav ska ut och äta på restaurang. alltså, visa sig ute. me dont like.


heroin diaries - sixx

min svinjubbiga karr väckte mig imorse, (aaaaaaaaaaaah jubbig!) MEN, jag fick trots allt frulle på sängen. så jag gillar han ändå. sen va vi på sajtseeeing i växjö och en liden låång runda i stan för att slösa liite mer pengar. sen stack han o träna med fillemannen och jag diska och gjorde fijnt. sen gjorde han läckermiddag till oss. dutti man. imorgon har vi en månad, wooh. känns ändå som vi har lyckats skrapa ihopa måååååånga fler än så. men dom kommer, va så säker.
& jag blir helknäpp när jag glor på miami ink, (la ink också för den delen). fan asså va jag vill tatuera mig! de e ju helstört. men jag gillar den jag har. och jag gillar min bröstpiercing & jag gillar min tungpiercing. men jag vill ha meeeeeeeeeeeeeeeeer. mycket mer.



HEROIN DIARIES
måste verkligen tillägga att jag läser en av de mest fängslande böckerna jag läst i hela mitt liv. första dan jag köpte den läste jag nästan tvåhundra sidor med detsamma. nikki sixx, sångaren i de helt sjukt helballa rockbandet mötley crue har samlat ihop sina gamla dagboksanteckningar från tiden som heljunkie & rockstjärna. fyfan vad bra! dessutom är bokens 'utseende' inuti nåt helt utöver det vanliga. den följs av ömsom svarta ömsom vita sidor tillsammans med äckligt fräcka bilder, foto och ovanligt snygga bara 'rita-dit-och-fyll-ut-områdes-bilder'. en typisk 'emma-look' med svart och vitt med blodröda droppande detaljer. det är fan asså vad jag tipsar att läsa denna bok, den e för jävla bra och har man väl börjat läsa den så släpper du den aldrig! det är fan fascinerande över hur en knarkares och hårdrockstjärnas liv kan fängsla en på det sätt som denna gör. jag säger bara: nikki sixx är fan en stjärna utöver det vanliga.


så, nu e jag trött på detta. heja desperate hemmefruer snartt.

starta mig. tänd på mig!

sitter här och försöker få i mig litta hallonkräm & jordgubbsfil. jävla bra bantningsmetod att pierca tungan kan jag säga! har gått ner 1,3 kg på två dagar. ;) så om det fortsätter såhär har jag kanske snart nått mitt mål. annars får jag bara pierca mig en gång till i tungan kanske. så tattoomässan i fredes blev mer än lyckad skulle jag vilja påstå! förutom att jag va rackarns sylten och fick eida en isglass när dom andra åt falafel & pommes å sånt varmt. när vi dessutom gick ute utan jackor för att vi var för snåla för att hämta ut jackorna för att sen va tvungna att betala igen när vi skulle hänga in dom en andra gång. så de va allt litta kyligt.
på lördan bar de av åt växjö! & satan va pågarna blev fålla. asså man undrar ju vart ungdomen e på väg nånstans ;) gustav decka i soffan vid tre så då gick jag upp med honom så han kunde sova i en säng och för att dom andra skulle få plats i gustavs lilla lägenhet. spilla gjorde vi osse så in i helvete. men rackarns jävla roled va de. sen ryktades de ju också om att niklas & filip hade varit ute och mutat kebabmannen med whiskey för att få gratis nattamaud vid femtiden, jag tror nog att den lilla kebabmannen blev litta fåller. kul.
jag ska lägga in bilder också. en annan dag. hade vartit ett jävla nöje att visa er filmerna jag spela in också, när karrarna har litta dansuppvisning med diverse skånska låtar. så jävla sött så man nästan dör! men jag snor en bild av lovisa så länge :)



vi e så jävla smickrande, & äckliga men ändå så jävla bäst!
tack för en sjukt underbar & givande & rolig & lite smärtsam & hungrig helg vicky, maggan, eva, gustav, niklas, filip, dennis, markus & lovisa. vickan gjorde dessutom en jävla grann tatuering, jag blev så stolt så där va inte ett öga torrt ;)

RSS 2.0