torsdag är nära fredag och fredag = helg !

imorgon är de helg, känns taggat. först lite danska som man inte haft på säkert en månad, sen prov. i idrott ja. sen english & sen har denna skolvecka även funnit sitt slut. blir bröderna m med mammiii imorgon kväll sen väldigt väldigt mycket TV. så ska de låta. sen lördag ju, guttiss. men om man skulle läsa lite om idrottsskador, doping, ergonomi, första hjälpen och kost nuu eller va sier vi!? lite tv säger jag i alla faall


now we're back

ja så börja ju skolan idag. piss i kanalen på de ja! så därför inget sagt om det nä. men jenny ringde mig innan och jag ska jubba på lörda, jadå! gutt, lite mer money, nästa lön blir säkert en goding till tusenlappen. sen efter jubb blire väl match, om jag får va med. har ju skallebank idag så jag tränar inte exakt nu! sen e de ju litta fylle på kvällen hos linda. ja, men det gillar vi, återställa blodet littaaaa.

never gonna lose my life

Fan va jag e taggad till cruisingen! 10 maj ber jag till gud (om det finns nån, annars ber jag till nåt annat liknande) att det ska bli fint väder!

image9
& lidee fräkkt att vår bil var med på Lady Cruisers hemsida! där ska jag bli medlem när jag har köpt jänkebil!

image10
& vår camaro som vi hade innan var också med! wääh, sorgligt, den kunde jag ju fått om vi inte hade sålt den!

image12
snyggve lover

image13
en till lover

image15
& ja, en till! fast den har en framsida...
image16

& sen var det ju synd att jag inte var på elmia!
image17
image18
image19 <3

checking my tounge in the mirror

nu har jag vatt hos duktorn, för de e ju seriöst nåt som inte stämmer.. alltså mer än vanligt liksom, helt sepp i huet och i öronen, men NÄ för vet ni vaud, nu har jag fantamaj vaxpropp ossee! haha, och inte nog med de! i BÅDA öronen, aah pilla mig i gumpen asså . och så ska man gå till en psykdoktor, jaha men man kan ju hoppas på att deee hjälper. lycka till med mig och mitt fortsatta så kallade liv. ha

längtar tills mossipossi kommer hem för hon skulle handla en bagge me sig hem med kyllingbitar, GATT! med lite frullebulle.

nä, men en bild KANSKE . gammal men brunehåred e där fantamaj

image8 goodbye

k k k

igår va det ju kent med emma & emil & andreas & emelie i malmöee och det var skidabraaau. sexiga brallor jocke hade på sig också ja, mumsi mumsi.. ja, och så kom jag ju på när vi snacka litta i kön till att hämta jackorna, (eller ska sanningen fram så har jag tänkt på de ett tag men jag har aldrig haft rätt läge att säga det, haha) men ja, att K K K är ju bäst för det är ju mina konserter under 2008! så jävla smart assåå
K - KORN i februari med erreeee!
K - KENT i mars med e,e,e & a!
K - KISS i maj med mammi & elebele

och sen blire ju hultan i junii men de börjar ju inte på k så de räknas ju inteee, och glansan räknas ju inte heller.

litta godnatt

känner mig ju faktiskt lite ångestfylld på grund av den usla uppdatering de senaste dagarna. men ja, jag har fullt upp med jobb och träning och allt du kan tänka dig. DÄREMOT så har jag kommit fram till att jag vill färga tillbaka mitt hår till brunt, som jag hade det typ sommaren 2006. ja, det är ett tag sen och många vet inte hur det såg ut, men det kommer väl en bild nån dag. däremot måste jag bara ta tag i det för att få de gjort och det är däremot inte det lättaste för min del. men nej, om man skulle gå och lägga sig så man kan jobba lite klockan tio. sen är det ju malmööee och kentan som gäller på kvällen!

mannen i mitt liv mest!

Ja så var det då kvällen med Glans. AH jag böla! helt sinnes va rolig han är, jag säger bara: GÅ & SE HAN för helvete! (: han snacka allt om varför torra jävla spettekakor var överskattade till att man bara har möjlighet att se skog och rida på en jävla ponny när man är på skånes djurpark. HAHA, jag dör. "på skylten där det står Mård kan man ju lika bra skriva Skog på" - "ett helt jävla inhägnat område med skog!" eller "bebisbajs är bland det äckligaste som finns. det är liksom gult med små runda, hårda frön i.. ungefär som svensk senap, fast inte lika gott." HAHA. sjuk i huvet den mannen, men man förstår ju att han e från skåne så rolig han e :)
synd att han har flickvän och barn, men vafan. barn kan man ju alltid adoptera bort eller nåt.. haha, näää där va jag nog lite för hård. men ändå, jag vill ha en rolig man! som är lika rolig som jag. ungefär. synd bara att deras barn ska växa upp i stockholm & snacka stockholmska. hemskt ju. men ändå, minnesvärd kväll ja! kärlek till han som fan! <3

PÅ LOUIS VILLKOR

Hur skånsk är du?

Vilka av dessa ord har du använt?

[x]Flabb = mun FAN VA JAU HAR ONT I FLABBEN
[x]Tossi = galen AH, JAU BLIR TOSI
[x]Fubbick = idiot
[x]Himmaluad = hemmagjord
[x]Himmave = där hemma
[x]Fälleben = krokben
[x]Huet = huvudet AH, E DU DUM I HUET?!
[x]Hont = hur HONT E LAJJED?
[x]Hotta = kasta MEN HOTTA HIT DEN!
[x]Kass = dåligt FAN VA DU E KASS..
[x]Mög = skit JÄVLA MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG! förmodligen mitt mest använda uttryck
[x]Nellad = sugen på
[x]Rabbemos = rotmos
[x]Rullebör = skottkärra (skottkärra e ju inte ens ett ord!)
[x]Sulten = hungrig SHIT VA JAU E SYLTEN
[ ]Timmerman = bakis
[x]Gala = skrika FAN VA DU GAULER
[x]Tradigt = tråkigt SHIT VA DITTA E TRADET
[x]Traderöv = tråkig person
[ ]Hällörad = religiös

TOTALT:

0=ingen skåning
1-5=bor i skåne
6-10=bott länge i skåne
11-20=en redi skåning.

DET KAN BLI JÄVLIGT INTRESSANT OCH SE VAD DU BLIR (kommenterat av Loui, såklart! vim annars..)
Och ja, litta skånsk kan jag väl va ibland.

HAJ Å IVAJ


mitt liv liv är lite speciellt. jag har ett mål.

ídau & igår jubba jau faktisst, brau. jag börjar känna mig jävligt seriös med att köpa bil, blev lite deppe igår när de inte va bilfixarna eller american hot rod på tevä, synd. kollar ju på varje dag. men fick checka läget ute i garaget istället med pappii, det börjar arta sig men den är långt ifrån helt färdig. massa saker som ska pååå. bah, jag vill köra den! <3 men jag ska köpa en cadillac som är snyggare än pappas, den är ju bara en -66a, jag vill ha en 58a eller 59a. fast lite dyr. får nöja mig med leksaksbil så länge. wuuh.

igår fick jag dessutom ett smärre cp-ryck som jag tydligen får när jag blir rastlös. sen luska jag och mamma ut va de va. ja, ingen fest denna helgen för en gångs skull! och eftersom allt är en vanesak var min kropp inte riktigt beredd på att vara utan bränsle så länge. ah, får bli skärpning denna helgen.

jag vill ha...

jävla sverige

mer straff? jag fattar inte.. ska vi ha mer straff? är det inte straff nog o bo i det här jävla landet? va, eller hur? regn och piss och blåst 340 dar om året. mörkt som i en säck och kallt som i en jävla isbjörns rövhål. släpa sig upp i ottan varje dag föra att gå till ett meningslöst underbetalt jobb med korkade kollegor. det enda man har och se fram emot är helgen o sitta med sin indolenta familj o glo på på spåret och bingo royal och hej jävla baberiba, och sen så e de dags för måndag igen och då börjar de om och så går de dag ut, dag in till en vacker dag när man får sparken för att moderaterna har lagt ner hela myndigheten man jobbar på så nu e man arbetslös och då får man böter för att man e arbetslös, e ni dumma i huvet?!

hahaha, alltså den mannen kommer fan ta livet av mig. och lite långfredag på detta, NU tack! nu längtar jag nåt sjukt. Johan Glans, mannen i mitt liv

klassresa på powermeet i hässleholm?

ja, det skulle ha varit mitt förslag i alla fall, jag skiter väl i cypern, italien & skidresa och sånt möög. men där hade väl inte varit nån som hade hållit med mig, så jag bestämde mig för att hålla käften stängd för en gångs skull. brau.

ja, och så vill jag ju uttrycka mitt smärre hat mot alla dessa frågelistor man ska kryssa i på bilddagboken, vemfan orkar läsa dom. ja inte jag i alla fall. men så läste jag ändå lite på min syrras idag som handlade om killar och jag bara måste ta med en liten delfråga (av typ hundra stycken!)

När vi festar...
[X] ska vi tävla i vem som kan supa mest [FETT STORT KRYSS, HAHA] det ska väl ändå vara lite spänning i det hela. booooring annars, ha ha.
[ ] vill jag sitta i ditt knä hela tiden
[ ] festar vi var för sig med våra kompisar
[ ] ska ingen dricka mer än lagom...

JA så kan man ju också fördriva tiden.. men gutt med ett fett jävla looov!

I still can't let go

det är meningen att jag ska träna om en timme och tjugo minuter, och att jag ska bli hämtad fem över sex. men alltså, jag är riktigt skittrött på fotbollen så jag tränar asolut inte för att det är roligt längre, bara har en förhoppning om att jag ska slippa rulla fram sen om jag fortsätter att tränaaa.
dessutom var emmas, tobbes, antons, jontes & JP:s film en aning skrämmande på vår oscarsgala idag, där temat var kärlek. Nä, för mitt i filmen utbrister jonte till typ anton: " nä, nu ska vi fortsätta gå upp och maga" HAHA jag böla nästan. istället för att skriva statisterna i slutet av filmen så kunde dom ju tagit med varifrån de hade fått sitt ordförråd. lite "GUTT" kom också med där ett tag liksom. Rätt så skrämmande att man snackar så, nu börjar jag förstå hur FAN jag snackar, det är ju förjävligt. haha, tack för att ni försöker få mig att inse ännu mer att jag borde ta tag i mitt liv. snart kan listan göras oändligt lång.

of course you don't understand

hajen och pajen suckersss <3

SERRE

NÄ men OM man skulle ta och SOVA litta i alla fall. får lägga på ett kol nu om jag ska hinna publicera detta för er för helt plötslig är det driftstopp (vafan är de?) inatt mellan 2 och 4, och 2, det är ju klockan om cirka 7 min.

lite kuuuuuul var det ändå att du av alla hossor skulle skriva! wah : ] häjrå alla mina rockäärs!

let the good times roll

jag har fantamaj aldrig suttit så länge med ett prov som jag gjord idau, satt för helskotta i två och en halvtimme och det var verkligen inte för att jag var studig och kunde det och räkna ut allt, nä för shit va svårt det var. men ändå, där satt jag kvar sist bland studen i klassen (sofia, temler, loui, jonte och barre) haha helt jävla misslyckad. men skit i det för nu har vi inte fler prov innan lovet och det är gott som godis. bara bokredovisning på torsdag men det ska väl va lungan!
och imorgon är det då dags för den helt (enligt mitt tycke) den meningslösa oscarsgalan, men i alla fall inga lektioner, det är ju en fördel. om man ska se det positivt, ha, hö, va

och jag håller på att få ett smärre raseriutbrott, jag skulle ju beställa bille till kentan den 22 mars för jag skulle se med imma men nä, för nu e dom fittejävlabillenaståbillena SLUT! hur fan gick de till!?

dessutom behöver jag kolla mitt hjärta tror jag, hemskt men sant. så dör jag innan jag har fått reda på vad felet är så älskar jag er, alla mina fans. BAAH BUHU

ändå, ett tag sen nu Boyd dog, men så jävla SAD, nästan etta på min lista över mina favoritprogram. american hotrods, föralltid i mitt hjärta, wiieeee. hoppas du kom till himlen. TUTTE (L)

image7


BAH

jag borde ta tag i mitt liv, seriöst denna gången. jag fattar absolut ingenting av företaugsekonomin för det är riktigt skitsvårt. det enda jag kan är momsen och nuvärdesmetoden. men vafan, hur ska jag komma ihåg hur man räknar ut täckningsbidrag och deeeeeee? ah, kan man ens räkna ut de!?

Everybody has a story to tell

Jo, helgen var goo som fän, det var ju sommarväder i köpenhamn i lördas och det var riktigt gutt. sen va det ju söndag igår, alltså världens sämsta dag. vem fan kom på söndan liksom!? men så var det släktkalas för elin hade fyllt år och släkten saknar mig. auw. men hallå, och. 
och faktiskt är jag riktigt taggad till att ta körkort nu, som fan asså. nä, men om man skulle ta och fylla 18 snart kanske. och idag är det 2 månader kvar till cruisingen. JAA. riktigt gutt
lite prov idau i specialidrott, gick ju faktiskt sämre än förväntat,
och sen ejj de ju företagsekonomiprovet imorgon, FYFAN säger jag bara. inte taggad för fem jävla öre. jag orkar inte pluggaaaa. vill sova med ett täcke i soffan och kolla på en kärleksfilm. haha. men då måste mamma va med, kan ju inte kolla på kärleksfilm utan mammi. iih

fan va jag hatar simpsons, vem fan uppfann de programmet!? ah, jag dör. måste byta kanal.

This is for you loui

precis som att jag inte har nåt annat att göra än att blogga gnäller loui på mig ständigt alltså hela tiden varje dag (kanske lite överdrivet) men ändå, att blogga. ja då vill alla utom loui själv veta hur hon ser ut. och det var ju bra, för jag har en SKITsnygg bild på hinne när hon kanske inte va så gammal som hon e nu. men näraa i alla fall. men hon e snäll ändå, lite rolig också. men hon e ömkig som fan asså, hon bara tycker synd om sig själv hela tiden. bara för hon inte får följa med till köpenhamn. och så tror hon att hon är bäst, med alla sina coola termosar och danska karameller och gula extradrops, och så självklart har vi HALSDUKEN. hänger med i vått och torrt. all the time asså. 

 image6 

och så kom emmakusinen också med på ett hörn där till högerja, och med henne blire köpenhamn, helsingör och helsingborg med imorgon. WAH

louikisses

Jag hatar repriser!

nä för nu va de inte alls den jävla finalen, näj för nu ska dom älta hela jävla säsongen, va alla har gjort och trampat snett med en klack eller allt sånt annat skit som exakt INGEN bryr sig om! fyfan va tråkigt, jag döööööööör. jag ville se finaleen!

I'm not the one who bleed.

lugnaste dagen ever nästan. lite oscarsgala och powerpointarbete imorse som vi däremot inte fick så mycket ut av, sen va de mauuud och sen gick jag hem för att se snyggedanny i så ska det låta-reprisen, hihi trodde ni inte om mig vaaa. ja nä men sen gick jag ner, utanför lägenheten precis till åhlens och handlade Parfymen på bokrea. jag handa dessutom en bok till mamma som är jättesöööööt. gulliiiig. om tio min. e de final i top model 4, haha jag har blivit riktigt inbiten, spikad framför tv:n varje dag mellan fyra och fem.. och det är fan bara onsdag idaau, asså jag dör så sakta denna veckan går. gud hjälpe mig. men sen e de ju köpenhamn och helsingör och helsingborg som gäller på lördag med imma. kanske. Jihaa


new soul

mina strumpebyxor håller på att gå sönder, vafaan. och ikväll är det bandy, sista matchen WIEEE. och nu läser jag min danskbok, skitdrygt för jag har fortfarande kvar 152 sidor av min svenskbok. suger lite ja. dessutom så ska jag nog äta lite glass nu, de e guutteeet HAJ Å IVAJJJE , och visst e min blogg snygggggizzz_


You can't take the pain away

litta goooo dau: sluta efter rättskunskapsprovet halv tolv cirkus. sen va de fedego maud i skolan och jag lassa opp som fan. så ikväll är det träning och därför är jag nu i tummelilla och har varit det sen itt ungefär. tedan blev chockad när han ringde, han trodde jag var i skolan, han hoppades på att vi skulle utse "bästa regissör" till Oscarsgalan, amen hallå! fan va tradet, jag ville ju va jurymedlem i årets komedi eller nåt sånt! regissör liksom , vem bryr sig om dom? helt o.i.n.t.r.e.s.s.a.n.t.a.

och eftersom jag då tog mig till tomelilla innebar det ju att jag åkte buss. det var längesen. men så lyssna jag självklart på mitt ej uppdaterade ipod-innehåll: sevendust för att vara mer exakt. och då kom jag fram till att jag vill se dom innan jag dör, och att jag förmodligen aldrig kommer tröttna på deras musik. jag älskar den. ja det är faktiskt sant. jag får fjärilar i magen när jag lyssnar på dom.

ja, och loui klaga på att jag inte skrivit på länge, men asså när jag väl skriver så är det ju ingen som läser.. och så har de ju varit helg. som för övrigt var jävligt tråkig. hoppas den som kommer bli roligare. men förmodligen inte. men på söndag har vi i alla fall vår första träningsmatch, det ska bli gutt. gutt e de också att jag missar vårt lilla släktkalas därhemma. elin fyller ju år. haha, palla släkten

nu ska jau sluda. hajjjjjjeeeeeeeeä

RSS 2.0