it kills me

jag fick precis för mig att jag har skrivit ett till inlägg tidigare, men som inte har kommit med! men jag kan ha fel. jag vill se finalen ikväll men vi har inte kanaleeeen, jag börjar grejda! tågbiljetterna e också fixade idag till göteborg & metaltown, de tror jag nog att jag gillar.
& rackarns va rolig 'the proposal' va igår! fan asså, jag grät så rolig lyna 90åriga farmor var, auw. sån vill jag ha i familjen. jag tycker i alla fall att dom som inte har sett den borde se den. för de e nog en av de roligaste filmerna jag har sett på jävligt länge faktiskt. och då ska de tilläggas att jag oftast helst inte tittar på den här typen av genre. men attans det säger jag, att den va bra och jag vill se den igen. :]
jag ber till gudarna som inte finns att jag ska hitta en studentklänning på fredag, annars ligger jag JÄVLIGT pyrt på de! :P
en liden pic på erres säxiga tattooooo,

 


i think i'm ready

världens guttiaste förmidag. känns bra att se på när andra plågas ;) vid vissa tillfällen hördes de och såg de även ut som att erica födde barn. men tur, de gjorde hon inte! men rackarns fyfan va snygg hennes tatt blev! woahhw. och sen litta glass i hamnen, tycker vi nog om ;) matteprovet gick också bra.

& MAN HAR VÄL FIXAT BILLE TILL METALTOWN IDAG! JADÅ, de tror jag nooooooooog att jag tycker om liiite mer ;D
imorgon litta introduktion på skånemejerier och sen till malmö och äta gott och gå på bia med erigaa.


now it's enough

man kan ju undra när man ska ta tag i sitt liv. jag blir så döllig nu förtiden. trevligt värre hos erre i fredes. tack för det ja! sikken tur att hon blev glad för presenterna! men jag tyckte nog att min ölhjälm tog priset ändå! för de bana ju, så de lyckades jag ju bra med, att fylla erre asså! inte mig själv! imorgon e de mys med jake för erre ska äntligen tatuera sig! =) och lou ska också med. litta mysfrukost först på morgonen. och sen kör vi. sen ska jag fan skriva matteprov på eftermiddan. vilken miss.



& elin persson - människa gode gud , tänk på dig själv - jag finns här för dig! ♥

alla vill ha

idag ringde de från ortopeden i lund. dom undra om jag kunde bli opererad den artonde augusti. men de kan jag ju inte, för då jobbar jag. och så jobbar jag hela augusti ut. har du nåt i september? vi får inte det schemat förrän i augusti. JAHA, men va bra. då kan jag ju fan skita i å bli opererad över huvudtaget!!! nä, men ibland så blir man litta deprimerad & lissen. idag ska jag å mujjan äta nypotatis och lax, fan va gott de ska bli så jag kan sluta tröstäta för jag bara går upp allting som jag gått ner. idag har jag slått in erres present också, maahha hon kommer aldrig kunna lista ut va de e, och då menar jag aldrig ;)

 hej meningslös bild men jag är rastlös, jag töll inte skolarbeten, och louis lilla qiuz på facebook ska man inte ta på blodigt allvar, den människan asså, skam för ungdomen. .. .

dancin' with the enemy

gutti helg. fotboll i fredes med schumi, montan & green. va inne på nån fattig pizzeria innan matchen och åt litta gutt. lördes va jag o mujjan å kolla på bil, fast de lär väl inte bli den man önskar ändå, även om vi båda e rätt så sugna ;) på kvällen bar de av till s-hamn och elin persson, gille va de dags för: lite grillning & sånt smått å gott ;) sen bar de av till strandpaviljongen! sen va de kalas för joel & lukas igår och sen spenderades kvällen hos martin med svittemaud & chibbe & dibbe. sammanfattningsvis: gott.


valbåååårj

i made it.

rätt gutt ändå. fast RÄTT så sjuuuglet att köra cadillacen. den e fan större än ett helt jävla jetplan. men världens goaste ändå ;) på fredag blir det magnetröntgen. & jag e sjukligt rädd för att ta ut pattpiercingen =(((((((((((((((((((( jag tror jag kommer till att dö.

rackarns va döllet man kan må

jag undrar nog om jag inte för första gången under hela min livshistoria har vaknat upp med en tvådagarsbaksmälla. för fyfan va jag mådde dölled imorse, rackarns asså. 
lördan blev helt jävla psychounderbar, jag tror nog att livet går ut på att åka amerikanare & dricka öl nercabbat & ha de allmänt jävla gott! fiiiiiiifan va fint =)


another day in quicksand.

sitter här & dricker litta gutt kaffe & äter ett äpple. spela in flames men då larma pappa igång stereon däruppe med 60talsmusik & refreshments. men det funkar ju det också! tagga inför imorgon. hoppas det blir världens finaste väder. rackarns va bilen kommer va litta full. pappa, hallgren, jag, montan, matilda, elin & anna. skönt, då kan vi sitta och mysa oss varma. nä juste! de gör ju spriten ;] för alla udom pappa, ahahahaha kul!
skönt dessutom att bolagsstämman e redovisad nu så att vi kan avveckla vårt uf-företag. ska bli världens goaste! match ikväll, HAJA HAJJA HAJJA!

snoppkorv - bara en vecka kvaaar

jag känner mig sur. nog för att jag är trött. ska nog lägga mig under mitt goda mysdregelfistäcke & slå ett litet ögonlock på tv:n.
måste även nämna att valborg blev rackarns lyckat! & inte för att göra nån avundsjuk, men jag fick ju trots allt henriks svett i ansiktet när han krama mig ;) & elin är en rackarns bra människa! behöver ett lided snack med henne för att få henne att förstå att hon är värd bättre! (Y)
jag är en busy woman. köpenhamn imorgon är inget jag ser fram emot om jag ska va helt ärlig.
men lördag däremot, är något jag ser fram emot så fruktansvärt mycket så jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. folk som är religiösa, dom har ju såna heliga dagar som är extra betydelsefulla. Cruisingen är en sån dag för mig. godisgodis ♥

   
valborg hos elin

cruisingen -08

RSS 2.0