idag är det en daaaaaaaaag

JADÅ. idag fyller man artaaaaaaan bast! dagen började däremot inte så bra, haha va lite k()äkig. fast mycket trevligt igår. blir även fjärde dagen idag man lägger in ett, kalas ikväll och efter det kivik. sen imorgon är det på det igen, med hjaaaaaaaaaartad montán. och helgen har spenderats på borrby beach och i löderup i en mysig stugaaaaaa. tack för det

puss


jag vet inte vad jag vill.

ja, det blev kulla & Lasse Stefanz igår. kryckorna hängde med och det var tabben för kvällen! jadå. men bra var gubbarna i alla fall. hjärta hej. på onsdag ska jag till rehab och sen ska jag till löderup på middag. på torsdag kommer erre och klockan sex ska jag klippas och färgas (för att de e ett jävla gnäll på min utväxt.)

pappa har även kommit hem från Power Meet i Västerås. fyyyyyyyyyy va jag var avis. jag ska med nästa år. nittonde juli blir de kanske Wheels n' Wings i Varberg. YÄS. och den tjugosjätte är det usa-bilsträffen i simrishamn. YÄS.

& på söndag ska jag lägga in ett jävla skutt till Perikles på kulla! och kryckorna ska jag kasta åt helvete, rätt ud i skogen. sen e de ju måndaaaaaaaaaaaaag och jag vet en som fyller år dåååååååååååå. prinsessan viktoria. ha, naaaaaj.

wasted time & ett jävla svineriliv man lever. ;)

jag suger lika mycket på bloggen som på bilddagboken. skulle kunna skriva femtonhundra a4sidor ungefär men de blir bara jubbed och läsa. så ska försöka hålla mig kort.

men fyfaaaan va öland blev hårt. fast lätt dom roligaste och sjukaste dagarna. började nio på torsdan och halv tio på fredan. vi träffade många, många skittrevliga människor och de hände massa sjuka saker. montan försvann på fredan. de visade sig att hon hade deckat i bilen och låst in sig själv. garv. jag sov i husvagn, resten sov i bilen. nej, för ida hade också bortamatch, liksom den första natten. vilding. haha. svin. våra tält gick åt helvete - både de vanliga och partytältet, de som vi slet så mycket med. RIP. på två veckor (hultan o öland) har jag gått minus två brassestolar, några cd-skivor, en filt, massa liter sprit, ett par linser och en massa annat. nästan min mobil också. woh, de va läskit. vi drack besk på torsdan i stugan hos hansson. haha, tabbe nummer 128. fick en jävla fylleskada också som man inte leker med.

efter öland började man fundera lite över vilket jävla liv man lever. haha, sjukare kan man nog inte leva - men vafaaaaaan dådå, man kan ju inte sumpa livet. stjärna i kanten på alla som var med på öland. och ett stort jävla hjärta.! nästa midsommar inbokad också, fast då med husvagn ;) Detta var helt jävla oförglömligt.

& den 23 juni skulle vi spela match borta mot spjutstorp. och jag var utan mina linser och hade min feta fylleskada i bagaget. hann inte ens spela tio minuter. vet inte riktigt vad som hände, hörde bara ett ljud som lät ungefär som när man knäcker en pinne på mitten. men fick lustgas och morfin av ambulanspersonalen. de va roligt. haha. hela förra veckan var ett jävla helvete. svimmade tisdag morgon också på grund av smärtan. de va rätt kasst. detta suger rätt så mycket och jag vill bli frisk NU. bara en massa ödslad tid på att sova bort dagarna. kroppen är chockad. denna helgen var första utan alkohol på hela året. haha, fan jag behöver hjälp.

tack alla som var och hälsade på mig förra veckan - och dom som fortfarande hör av sig och kommer ;) ni är de enda som är guld och visar att ni bryr er. tack för alla blommor och nallar och godis och tidningar och böcker och boxar och allt annat jag har fått och lånat ;)

sugrören_kulla_fest_vänta_på_mig ^ montana mitt hjardaaaaaa

andreas får också ett litet hjärta.
puss

RSS 2.0