det ska bli den guttiaste sommaren

imorgon e're VALBORG och fyfan va många goda de ska bli dåååååå ja! och i söndas hämtade vi cadillacen som hade lagat bussringarna, och de va ju sjuhundra grader ute så cabben va nere, waaaaaah va glad jag var och många sommarkänslor ;)
som sagt bär de väl av till noini imorgon och på torsdag e de träning klockan tolv sen spelar herrarna match klockan två, gutt :) sen e de ju fredag. WIE. sen e de lördag. WIE för då e de hannas och andreas 18årsfest, och hanna fyller minsann år idag. Grattis på henne, puss.
och allaaaaaa helger är fantamaj uppbokade nu. typ utom fredagar. litta stressed ändå och mycket mycket utgifter blir de. tur då att jag har tre jobb. fast som jag inte jobbar på. haha. 6 maj börjar jag i alla fall på mammas jobb och i slutet av maj börjar jag på caféet i kåseberga. Wie, alla måste komma dit sen i sommar och shoppa loss, på Café Logen. Bra med reklam ju. :) höööhöööööö    :'*
förutom jobb hela sommaren ska jag ta ledigt några dagar, och dom kommer självfallet bestå utav dagen efter min 18-årsfest, bilutställningar, marknaden och sånt ;) resterande fester och kulla och såå, de får man ju ta dagen hur den kommer (:




hetaste potatisen

dessutom var björn snygg som fan idag på ungdomsmässan. han e bara en liten aning för ren för min del. och så vann vi ju matchen igår, dessvärre bara med 3-0. kanske inte så bra statistik med tanke på att vi spela mot deras mål i exakt nittio minuter och bara lyckas göra tre mål. ah, tur vi vann i alla fall! jag kollar på disneydags nu, jag hade kunnat vara i kristianstad och festat, eller nån annanstans. men jag jider inte. så jag ska äta pölse och kolla på min man Brolle i körslaget ikväll istället.
jag o mamma o elin var en runda i kåseberga innan på mitt jobb, jag var tvungen att kolla läget och så, lära mig lite. och ah ja, jag säger bara en sak, fyfan va jag kommer stortrivas där, och att jobba med världens härligaste linda skadar ju inte heller! där var riktigt mysigt och jag är riktigt glad över att jag ska tillbringa i stort sett hela min sommar där! jag längtar till den fjärde juni obeskrivligt mycket nu.
och så var vi och handla lite innan vi såg björn och jag har alltså införskaffat ett nytt rött lackskärp som e så snygge så jag blir helt sjug i huvet när jag ser det.


cadillac eldorado biarritz -59

ja, jag vet att jag e tjatig med mina jävla bilar men de skiter jag i. för å andra sidan e de ju bara jag som vet hur en grann och ordentlig bil ser ut. och jag håller på att böla sönder mig för jag vill ha min bil exakt nu!
men seriöst nu så e de exakt två veckor kvar till cruisingen nu och de e riktigt snart! fast då börjar man ju redan på förmiddan, (: och fint väder ska de va, och 60-talsstuket ska sitta som en smäck!


image31

it's got to be both rock and roll


tearing me apart

image29

out to get you

imorgon är det seriepremiäääär (: jag vill till trelle på lörda. med alla andra räggers.
och shit va american hotrods äger! haha, lätt favoritprogrammet efter miami ink.

monkey business

jag och temlan va riktigt grymme på danksredovisningen igår, vi fick ihopa typ exakt 40 minne också,, gutttti. och så hade vi NP , skriftligt i svenska idag. jag satt kvar till näst sist. och ändå satt jag bara i fyra och en halv timme. hade ju kunnat sitta en hel halvtimme till... men de kändes  gutt, så man sluta halv ett och vaktis och nån rensare har vatt här och lagat vår dusch,, så förhoppningsvis slipper vi översvämning på toan numeraaa. och vi ska fotas ikväll på träningen,, jag vill inteeeee. undrar om man får hoppa över de. igår bauga jag, kändes litta ovant för jag baugar ju aldrig annars. inte mammii heller så nu fick jag göra de. de blev kladdekauga och muffe och såna snitt, kola eller va man kallar dom. gutt blev de i alla falleeee. och jag vill fortfarande ha en trädgård att sola i, men jag får nöja mig med våra breda fönsterkarmar. tur, så jag inte trillar ner. och jag vill till lisse den 22 juni för då spillar refresheeedarlin'ssss PUSS

can't take it anymore

mmmmmmmmmmmmmmmm, de e hitt ude och vi har ingen trägåård. kasssst, de har pappa ju i tomelilla.haha. jag äter godis, gotttt. ikväll ska jag träna i de fina vädret. gottt. kass negermusik dom spelar på ztv. örkk. jag och loui åt maltes idag. gottt. och vår specialidrott blev inställd. också gottt. och snart e de cruising, yessss. och om sex veckor slutar vi skolan, och då e de nästan hultsfred. yessss gottt.

sverige pussas och kramas

"Det finns en tumregel för att undvika golddiggers: ligg bara med folk som e lika fula som du själv"

HAHAHAHAHA, den käringen asså :'D hade vatt fräkkt om hon hade vatt min mormor typ

grattis cille

nu har lillen fantamaj fyllt 18 bast ossee, grattis po di. dessutom gjorde hon ett hejdundrande föredrag på svenskan idag, om jag får bestämma ska hon bli föreläsare, för de fixa hon grymme! grattis plutten. hon ser ju lite chockad ut självnöver att ha blivit gammal nu.

image28

och så har jag blivit beroende av glass. e helt seriös osse när jag nu skriver att (t.o.m innan veckan är slut!) att jag har ätit typ tre liter glasss denna veckan,, kanske mer till och med. och vi var och åt på kinarestaurangen innan, götti. OCH imorgon e de fredaag och fredag kan man översätta med ett annat ord. fest

vissa borde inte skaffa barn

psykologin blev inställd, guttt. vi blev tippade att vinna vår serie i år i ystan, läste jag imorse faktiskt. sånt gör mig skitnervööös. asså jag blir helt förbannad på 'unga mödrar' - rögar inomhus med sina små glyttar på tio månader, asså dööööö förfan innan jag skjuter ett skott i pannan på er. och hoppas inte mitt knä spricker på träningen ikväll. nu ska jag gå och dricka kaffe och äta nougatglaaasss. göttja och idag kommer mammi bli glad på mig för jag har haft mina brills på mig DUTTTI

ähm

haha provet gick käpp rätt åt helskotta, om man säger SÅÅ. lite håla sen, hemma med tv och ellens show, en tioåring va med och hon var veterinärassistent, coolt när man e tio bast liksom. jag e sylten, jag vill att mamma ska komma hem så vi kan laga middag. ikväll e de desperate housewives, yes. men nu tittar jag på american hotrods. och jag e riktigt taggad till att tatuera mig. litta ångest ändån.

hela livet

jag åt fyra köttar till midda, kanske tre bitar för många. och nu har jag suttit här i flera timmar och bara kollat massa youtube klipp. men jag har blivit brunhårig förresten! och mörkt blev det min skäl o dag. & för att inte snacka om träningslägret då! haha, helt sjuglet roled va de, och mitt lag vann ju såklart lekarna (; Team Berg, som körslaget liksom. och träningarna va roliga och lördagskvällen va ännu roligare (: hahahaha, men bara vi som va där som vet varförr. och igår va de ju skithärligt väder så de blev årets debut utan underställ och massa kläder på sig på träningen. gutt men jag har skadat mitt knä lite. riktigt kasst. och mamma kom ju hem igår, WIE.

image26

image27

we can't build our dreams

hej, ska vi gifta oss brolle?

image25

ah fiiiiiiiiiii

ah, din svitte jävel va jag frysooooor. kan va kanske för jag precis åt en halv liter glass. och nu hade jag tänkt tvinga mig själv till att skriva lite danska. det är havefrue-tema: Beskriv den lille havfrue fra filmen. Beskriv den lille havfrue fra teksten. Hvordan beskrives de onde i filmen respektive teksten? Hvad er forskellen mellem film og tekst? Hvordan tror du at born oplever teksten i dag kontra for 100 år siden? Hvilken "havfrue" kunne du bedst lide? EH SHIT jag kan knappt beskriva hur taggad jag e. detta ska bli så himla roled................................. ska nog ta och eida några danska kungen av danmark karameller så jag får fram känslaaan. men jag vill sova egentligen. men jag behöver packa. till idrotten imorgon. och alla grejer jag måste ha med mig till tomelilla OCH till träningslägret. men JIIIIID, åhh va allt e jubbed.

det är torsdag ja

jag är faktiskt inte så ystad. för imorgon ska jag betala min klippning och färgning, liksom 800 spänn och så ska jag betala 500 till mamma för köpenhamn, men sååååå fick jag löning idaug. gutt ändå med en tusingalapp, MEN så ska jag betala hultsfred till tobbiz och de e liksom 2200, JA så bortskämd e jag. eller inte. sen kvittar de hur många dagar i sträck jag har högklackat på mig LOUIIII hihi 

& så skicka mammi sms till mig innan, wääääääääh :'( hon skrev att hon sakna mig. wäääääääääh, jag saknar hinne.. som in i bomben. hoppas förresten hon har köpt nåt fint med sig hem till mig, lite flytande hade passat sig!

och serre ska de bli rikted guttet med träningslägret i helgen. för de e sjuglit roled med lekar och tävlingar och flabb som fan och träningar och match med hela goa laugeeed.

OCH JAG VET EN BÄST SOM FYLLER ÅR IMORGOOON! (L)

better in time

jag e riktigt otaggad till skolan imorgon. och jag repeatar 'better in time' hela tiden för jag har ju minimalt med låtar på datan, och jag kan ju inte påstå att ipoden är precis uppdaterad. & arsenal-liverpool matchen var ju helt jävla sjug, men rätt underhållande i slutet! (: & ändå, nån borde skaffa en tv-kanal UTAN reklam och med bara bra tv-program!

'i smile because i have to, not because i want to'

hårding

christina tyckte inte jag såg smart ut i mina brillor, men COOL tyckte hon i alla fall. jag har ju aldrig vatt cool så de kan ju inte stämma.. haha

jag e riktigt vuxen dessutom nu när jag bor själv när mamma e i udlanned. har handlat (idag igen!), lagat middag (igen!), diskat (dagliggöra) och städat lite allmänt. (också som vanligt). ah, så stor skillnad e de ju inte.. enda skillnaden e att de e tomt och man hör inte dom feta snarkningarna när man går o lägger sig, SYND.

ikke så taggad till psykologin och engelskan imorgon, men här e inget mer att städa så jag har inga fler ursäkter till att jag inte ska plugga. JO , Teväään JU............ där har vi de , hoppas de e nåt bra. kollar unga mödrar nu, men de e ju hemskt asså. sextonåringar som har gått och blitt med barn när dom va femton men dom vet inte vem pappan e för dom har maugad me så många. shit, jag blir mörkrädd, var ska världen ta vägen., riktigt sorgligt

de va guttet i köpenhamn igår osse ja, däremot va de litta misslyckat me mina o temlans pengar därja, de va meningen att jag skulle spara mina och hon handla upp sina.  gissa hur de blev. jo jag handla upp mina såklart och hon handla bara en sketen tröja. ah, tur man får löning på torsdag ;)

och så höll jag på att dö igår (som vanligt) på vägen hem från träningen, jag var så trött och vi skämta till de så roligt så jag böla som en bebis och mina lungor stängdes. haha, nattligan vafaaaaan


don't stop belivin'

kalased va brau, jag åd mest av släkten som vanled, haha största magsäcken föralltid. & igår va de lörda, vi förlora matchen och jag fick tänning under matchen IGEN. idioter hela bunken. sen var de ju fest hos ida, de va rätt guttet, sen blev de ju en tur till naaaaaaanaas lilla boning, herrarna hela högen. & schumi & rebecka & jag gick ju hem sen mitt i hela regnskogsovädret, dessutom blev jag en bandyklubba rikare. rött blad och allt   haha.

och nu har mammi åkt till teneriffa och jag blir själv här i en hel vicka nu!

journey

fyraårskalas!

ikväll ja, då blir de kalas för joel som har fyllt fyraaaaaa! :) & då kommer man ju få träffa lukas & emelie också, auw :) kärlek i massor!


image21  image22 

födelsedagsbarnet!                                         emelie & lukas!



& imorgon är det match på gräääääs WAAOAW va roleeeed :)


livin' my life in a slow hell

gutt att bloggen e tibauga nu va. jag tror jag håller pu att bli sjug. de surrar i huvet. och jag har fått nya brillor nuu, shit va glad jag e. men jag vågar inte använda dom i skolan kanske, folk kommer kanske tycka jag e ful. tyckte elin i alla fall, men hon e ändå skitunge så vem bryr sig egentligen. haha. och så, vad mer har hänt,. imorgon och om en vecka och en månad till så e de cruising. haha, seriös nedräkning på riktigt. mamma åker till teneriffa på söndag. sorgligt. men ska bli gutt att va själv himma en vicka sisådär. NÄ NU VET jag va som mer har hänt. jag har booogat tid till klippning och färgning imorgon om en vecka., JA skitkul, börjar längta litta nu va. sen kommer jag va brunhåriiiiiiig. frääkkkt. & de e emma som ska göra de!

image20

RSS 2.0