Smärta som bankar

JA, och så är detta helt overkligt. jag kom precis hem, från att ha varit på bo ohlsson med älskade mujjan i lite mer än två och en halv timme! amen e de möjligt, varför utsätter man sig själv för en sån sak!? ah, jag har så ont i mina fyddoor och mujjan va så kissi sååå.

mmmmmhi, nougatchoklad e gott. och fläskfilé med (mauden ikväll).. kärlekstema i idol ikväll, sött. men jag ska inte träffa min man , för han tycker idol e tråkigt. ♥ och dessutom har jag bestämt mig för att ännu ha en nykter helg, och jag tror jag börjar bli bra på de! (; så därför blir de nog lungan imorgon också! men jag kan ju alltid plugga till provet på måndag som bengan fick för sig att vi skulle ha. ^o) INTE.

jag handla ett coolt bilspel till lukas förresten, och en tradig bok till joel. synd om den lille pågen, men jag får väl köba nåt mer när jag känner mig manad.

jag boooooorde lägga in en massa nya bilder från mina telefoner. men nej, inte förrän jag känner mig manad

jävla helvetes bildanalys

jag lägger ner heeeeeela skiten nu. det var det absolut tradigaste jag nånsin har gjort i svenska, därav resultatet också. men jag orkar inte. det tradigaste som finns är att hoppa på en så här tradig svenskläxa när man under hela veckan suttit och arbetat och skrivit ett 10sidorsarbete om depression, men det var, och är i alla fall jävligt intressant faktiskt! till skillnad från detta skitet. och jag e trett, så nu lägger jag ner det och går och tittar på tv istället och väntar på att min man ska komma. han har blivit snygg i håret av emma, och de blev ju jag också som blev färgad i förrgår!

+ att jag är så glad över min redovisning idag på psykologin så jag vet inte var jag ska ta vägen, jag har aldrig pratat så lugnt och bra på en enda redovisning i hela mitt liv. de e så gutt så gutt så jag kommer sova myyyyyyyycket gott inatt, tack till mig själv för att jag gav mig fan på att jag skulle klara det!

& fast jag brände kalorier när jag sprang på det räliga läskiga löpbandet imorse, så har dom kommit tillbaka - fast typ 8370 ggr så många fler. jag och mamma åt köööbepizza till maud idag. gutt va de, men mätt blev man som en liden grisafan.

oj, känner att de börjar bana ivaj liitta nu. så nu sätter jag punkt för kvällen och min lyckligaste dag på minst fem månader! (förutom dagen jag bestämde mig för att tacka ja till martin förstås!)


en lille gammel bild fra når vi så kizzzzzzzzzzsssssss i somres KYdspussie

idag har jag skrivit historia

JA för imorse klockan åtta befann jag mig på rehab i ystad och sprang i fem minuter! & för dom som inte vet så ska det ju observeras att på grund av min knäskada på kors- och ledband så har jag inte sprungit på fem månader!

+ att jag glömde min mobil därhemmaa, FAN

stress & hjärnan

fortsätter här för ännu en anledning att inte behöva keep going med psykologiarbetet. emmas fest var den roligaste av alla 20årsfester, och då måste det nämnas att jag inte drack en enda droppe alkohol. jävligt stolt faktiskt, då detta var en av mina enda vita helger på hoooow long som helst.

& fyfan va jag hatar skolan.

jag vill ha moneeeeeeeeeeeey till tattoo och till att slippa arbeta för då slipper man det tappra försöket att försöka komma på va man vill bli för något - PUNKT

"Förolämpningar är argument som används av folk som har fel."

                                                                                                            

Jean-Jacques Rousseau



världens sötaste emma på gammal bild i min gamla lägenhet. en av de mest oförglömliga kvällarna :)


jag drömmer för att leva

jag har så jävla ont i mageeeen så jag tar snart livet av mig asså. och litta feber har jag också haft nog.

fräckt om man hade blivit tatuerare. najz

imorgon är det dags för emmas 20årsfest! :) hoppas jag inte har ont i mavven. nuuuuuu e de MIAMI INK PUSSS

Jag kissar i byxorna

JAHA, och så försvann allt jag hade skrivit. TACK. men i alla fall................
IDAG HAR JAG FÅTT MIN NYA LOVERPHONEEEE. och den e så jävla snygg, tusen ggr snyggare än på bild. skall däremot tilläggas att det lär nog ta en liten tid innan jag begriper mig på skiten, där e liksom både touch och tangenter och blandat. MEN SNYGG E DEN. lyser som värsta framtidstelefonen. höhö.
snart kommer martin och hämtar mig, då ska jag handla färdigt till gunnar. det nalkas 80årskalas imorgon vetni. och efter det bär det av till sjöbo och Bombi Bitt Cupen :)
och senare ikväll ska vi även hämta olle, emil och elias som kommer från stockholm!


Hej och tack, det var allt för idauu. nu ska jag gå och pussas med min telefon.

vad har tanter mellan pattarna som inte flickor har? Naveln

ännu en lugn dag på jobbet, läsa veckorevyn och skriva lite psykologiarbetee. nu e de BONDE SÖKER FRU & SEN greeeeeeeys anatomy, YÄS. de blev lisas än en dag och vitlökssås, gotttast i världen. imorgon e sista teorilektionen, tack gode gud i himlen.

vad var det för fel på tösapåg?. puss på johan glans


din lilla b(i)useeeeeeeee

JAG ÄR TRÖTT.
JAG VILL SOVA.
JAG SKA KOLLA PÅ DESPERATA HEMMAFRUAR KL.21:00.
JAG ÅT PÅ MAX & DET VAR KALLT OCH ÄCKLIGT, DÄR VAR MKT FOLK!
JAG HAR VARIT PÅ TEORI.
JAG HAR PRATAT MED MARTIN I TELEFON.
JAG HAR ÄTIT FISKPINNAR TILL MIDDAG.
JAG SKA SOVA ENSAM INATT, JAG GRÅTER NÄSTAN DÅ. 
JAG HOPPAS PÅ ATT MIN SNYGGA LG KOMMER IMORGON. VI HADE BESÖK AV TVÅ TELENORKILLAR HÄR IGÅR SOM ELIN TYCKTE VAR SNYGGA. DET VAR DOM INTE, DOM VAR BRATZ (som hansson hade sagt)
NU SKA JAU DRICKA EN GOD KÅPP KAFFE Å EIDA EN JÄVLED MJUG & GO PIPPARKAUGA!

"Jag känner boom boom boom, hela jag vibrerar"

lide taggad jag blir av perikles nye lååååt ;) så jävla braaaaaaau!
och jag svävar fortfarande på moln efter gårdagen, det var det mest sjuka romantiska jag upplevt i hela mitt liv! aldrig att jag ens kunde tänka mig att det var som på film, fast 200 ggr bättre! Tack Martin för att du är det bästa i mitt liv. Det är du som gör mig lycklig!
Och dom som ska till mig innan idag bör komma så fort som möjligt, ju trevligare blir kvällen. jag har ju massa kex och ost och morötter och gurka och vindruvor och 2 olika sorters chibbe och 3 olika sorters dibbe! gutt ska de va´!

FRED UT MOT VÄRLDEN  & EN LIDEN LIDEN PUSS


RSS 2.0