29 december 2008

i lördes va jag och martin i malmö och köpte en lila ragnar, (jag döpte om den från sven). jag köpte ett par skitsnygga stövlar som jag lever i nu, och kanske kommer att dö i. till och med sover i dom gör jag. jag andas dom. idag byta jag blöja på emelie, hihi. sen va jag och hämta nycklarna hos emma på lugg som åker till australien på onsdag, jag kommer sakna henne. tur jag ska ta hand om hennes blomma hon fick av sin mormor då... snart e de nyår och de som oroar mig e att jag inte kommer få se några ROCKETS. så långt ud hagge bor så börjar man bli litta worried


liten nakenbild på emma i diskebaljan



jag ville ge största julklappen...

men de lär ju inte bli så eftersom mamma och pappa fick en bautamegastor av farfar och aina precis. SYND. jag ville ge den största till martin. men de blev ändå en rätt stor, men den kommer bara komma på tredjeplats i storlek. nu ska jag skriva ut en HEMLISSZZZ;: Hhihi kul

de e stormeet

fredan va trevlig, jag undrar varför jag inte umgås mer med tobbe & erre! RENT FÖR DÖLLED. i lördes va jag, mamma o pappa och handla lite skit på driva. sen när vi kom hem sprang jag (!) JUBBED, och sen när jag kom tillbaka fick jag bära pellets med pappa, fyfan va tungt de va, jag har fortfarande träningsvärk! sen blev de mycket ps1 spelande (bilspel & tarzan, faktiskt jävligt kul men jag vill ha xbox 360! :@) och sen på kvällen blev de en liden tur till schuman som hade förfest innan öja, och jag köpte en klänning för 140 spänn, tack så billigt! :) & igår va de mycket sömn & prat och sen blev de den mysigaste & mest underbara kvällen jag varit med om på SATANS länge! :* snaaart e de julafton och jag längtar faktiskt - det ska bli myyys! och sen på juldagen ska jag bryta mitt spritförbud


e de inte märkligt?

att så fort man börjar snacka om sprit, DÅ börjar folket kommentera. haha, helt underbart. men jag ska tänka på saken, de svåra blir att övertala mujjan om att dra ner dedära spritförbjudet jag fick på ett halvår.. IMORGON är det julloov! tacka fan för det.

en liden tur i huset

en hemsk grej händer fortfarande... jag hittar inte mina inomhusskor, och jag som tänkte cykla till träningen idag och springa lite.. men nej, helt omöjligt. jag fattar asså inte var man kan ha gömt dom! men en bra grej är att jag igår kunde fixa med mobilen så den funka in i datorn, helt själv klara jag de [: men sen å andra sidan satt jag också i två dagar.. de går bra med iso ja, idag åt jag två frukter och drack ett glas apelsinjuice till frukost. och när jag kom hem åt jag lite nötter och potatis och tonfisk och två ägg. och en julkalenderchokladbit.

jordbävning i sverige - haha va i helvete händer

man börjar ju undra om hela världen håller på att gå åt helvete! en jordbävning i skåne liksom, där ingenting händer. varför ska de då när de för en gångs skull händer nåt, hända här? tur de va inte va så allvarligt då (;

jag läste i mammas ameliatidning idag om nån ny gå-ner-i-vikt-metod som kallades typ isometoden. den ska jag börja på.. i två månader. undantag ska bara va nyårsafton, för då ska jag faktiskt dricka sprit. inte annars.. jag ska vänta tills jag tattat mig.

jag e sylten. måste duscha. måste plugga. måste gå ner i vikt. måste handla julklapp till martin. måste spitta nickelbacks nya platta. så jävla bra


jag blir tosiii - men ändå glad tack vare små goda hjärtan som finns!

för det första: jag skäms över helgen. spydde ner en hel taxi i lördes & gjorde av med mina nycklar (trodde jag, men jag hade gett dom till ida.) vakna klockan elva full fortfarande, rätt ner i duschen och sov till typ halv sex. jag hade aldrig överlevt natten om inte emma hjärtat hade fixat hem mig. hon är mest bäst faktiskt och jag är skyldig henne allt!

& för det andra: jag försöker installera nåt skit till min hi-tech telefon så att jag ska kunna lägga in bilderna från min mobil, men funkar det?! nej, självklart inte. jag är verkligen absolut inte född till att arbeta med datorer. idag funderade jag på att bli lastbilschaffis.

dessutom har jag och min man fem månader idag, ganska stolt faktist. mitt längsta förhållande någonsin. han ska faktiskt bjuda mig på varmrökt lax hoppas jag (för de e min favvis) och han e bäst i hela världen på att kocka. och jag älskar honom mest i världen efter mamma. Pusspuss






detta ska jag göraaa, tralalala FAN va de kommer bli SNYIKKKT


och förresten...

så bokade jag tid till en ny, den sextonde februariiiiiiiiiiii. tror ni att det finns en längtan eller?! svar: ja

nu är jag riktigt jävla pissed

psykologin gick egentligen bra eftersom jag fick mvg på själva stora faktadelen, men sen på den jävla tänkasjälv grejen där vi inte hade nån jävla tid på oss att skriva tack vare en pissig jävla bla...lärarkandidat så kommer jag kanske bara få vg i betyg. e de så man skulle kunna strypa nån....... JA, men precis som att de inte räcker med det.! heeeeeeela mitt jävla arbete som jag va så satans nöjd med och tyckte va liiiiiiiide bra och som jag hade lagt ner hela mitt hjärta i så de blev liksom femton sidor, plus att jag redovisa i nästan tjugo minuter.. nej de fick jag fan bara vg på. exakt NU skulle jag kunna börja gråta. men jag ska först vänta på bussen, ta mig hem, gå ner och lägga mig i sängen och gå in i mig själv totalt...

HEJDÅ FÖRFAN


ny tatuering för mannen idag - och för mig blir det nog en tid

jag känner lite att religion är riktigt tråkigt. arbetet skulle varit inne i söndags, men jag gav mig lite dispans så jag sitter och försöker knåpa ihop nånting nu. problemet är att jag har inga instruktioner. kasst kan jag ju tycka. funderar på om jag inte ska göra de imorgon i skolan istället.

yes, och martin ska gadda sig idag, hans sjätte., då känner jag lite att jag ligger i lä. men jag känner mig sugen på en ny tid. (: blir nog så känner jag, bara jag inte får tid om en vecka som jag fick sist, för då måste jag nog tacka nej eftersom jag inte har bestämt mig inu vad jag vill ha. antingen fylla på på armen med svarta rosor, eller så vill jag ha typ ett par tärningar på foten, eller så ska jag skriva Rock 'n Roll i snygg text antingen i en båge eller rakt på ryggen. och så antingen ovanför eller under texten vill jag ha nåt stort, kanske ett hjärta med en krona på, eller nåt annat SNYGGT!


datumen stämmer inte, och jag vill se ut som kat. fortfarande ja!

och förresten , tack för i lördags frida, de va skitkul och röj som fan!
& emma persson är sötast!
& linda läckrast
& elin hångligast ;)

baning ikväll - it's fantastic

ja, då ska vi bana ikväll. emma, linda, schumi & frida. hoppas alla e liaa sugna som jag! :)

jag lyssnar på barbie girl med aqua. haha - snart tar jag livet av mig..... fast tidigare var det inte så, men jag kan inte spela min musik här himma när här e folk för alla galoooor att jag ska stänga av. då blir jag ledsen. så nu har jag städat mitt rum. och mujjan och fajjan ska ha feeejst här ikväll, så tur e väl dii att man inte e himma!

som sagt, de va hundra år sen man snacka med dig montanaa, jag saknar dig med snäckan!



haha, kolla vilken charmig gammal bild jag hitta. byta hårfärg på oss, så ser vi ut som vi gör idag! nästan..

emma in the box

asså om jag hade varit bra på såna här.. va heter de.. datorer och teknik och sånt. då hade jag velat ha en mycket snyggare bloggsida. men helt ärligt, jag suger. och det är ganska synd.
blev inga jävla converse för dom har för stora skor överallt jag har varit. asså va e de affärer inte fattar.! man har ju inte så granna skor i strlk 37 och mindre, eller 42 och större. de e ju inte precis som att de e dom onormala som vill gå runt med såna skor.. för jag ser mig i alla fall som rätt så normal.
och grattis på lilla fridisen som fyller 20 bast idag. fantamaj, och imorgon blir det ju kalas. :)
och idag ritade jag en massa massa mallar till våra necessärpåsar till våra menskit till vårt UF. OoopsUF heter vi. gutt.
och sen var jag i malmö med erreperre och hännabänäna. blev en rolig nötknäckare till pappsen i julklapp. man sätter fast nöten mellan benen på en käring med kort kjol och så trycker man ihopa benen, ändå rätt söt. Maggie heter hon


det ska vara chokladjulkalender från tyskland

asså jag måste berätta att jag har världens goaste julkalender, den e från tyskland och smakar nåt heeeelt jävla underbart gutt asså. och så ser dom ut som riktiga figurer också, inte bara såna smala, tunna halvdanna som man köper i sverige liksom. nej, för dessa e på riktigt, och de e dom goaste julkalenderchokladarna jag nånsin har ätit...

& imorgon MÅSTE jag till malmö och handla mina svarta conversee och erre ska med! därmed bastun


liiiiiiiiiide sugen på ett jullov nu ja!

affärsjuridik tar kål på mig. & jag har precis avnjutit två bitar julskinka, ganska gott om jag får säga det så faktiskt!
när jag vaknade imorse kändes de som att de va julafton, rätt sjukt om nån frågar mig... men sen å andra sidan hade de ju inte varit fel, för ett jullov är ju trots allt det enda i hela världen jag längtar efter som mest just nu!

& förresten, Matilda blev Tomelillas luciaaaaaa. GRATTIS GRATTIS måste säga att det faktiskt är en av de gånger som det har blivit rätt! :) liide glädjesprut här va igårkväll asså , vi e jätteglada för hennes skull , den lilla sötpinglan :) - och hon ska sy min balklänning! :)

och nu över till socialpsykologi, kapitel 10 i boken. 1 styck prov väntar på torsdag.

Perfekta helgen & nu en liten sjukdom som etsat sig fast

haha, jag satt och tänkte idag på att de va längesen jag skrev i min blogg. menja, så e de ju varje gång och de känns som att de börjar bli uttjatat om att jag alltid ungefär i vartannat inlägg lovar att bruka allvar med bloggen. men så blir de ju aldrig ändå så, så att därför ska jag inte försöka lova denna gången heller.
Jag vill bli psykolog.
& jag är sjuk
matilda ska komma hit ikväll och har fått för sig att jag redan ska veta hur min balklänning ser ut, waah hur ska de gå till.


Helgen har varit riktigt perfekt faktiskt, mycket gott som hänt :)
Fredag: Jag, emma persson och linda satt hemma hos linda och drack gott och åt en trerättersmiddag.
Emma lagade förrätten: Chilimarinerade räkor med emmavitlöksbröd och nån dipsås till de, man får ju inte svära egentligen, men fyfan va gott de va! Och sen hade vi satt Linda på stationen med huvudrätten, (och tur va väl de så att jag fick de lättaste) : Kyckling typ gryta med klyftpotatis, ah fyfan va gott de också va! mmmmm och sen hade vi ju efterrätten, där man kanske kan använda sig av uteslutningsmetoden för att fatta vem de va som gjorde den. Ja, helt rätt, de va jag. och efterrätten jag gjorde var världens mest avancerade, proffs som jag e ju :) : Kladdkaka med vispad grädde, dekorerad med florsocker och dekorationshjärtan i lila och rosa som jag la ut som ett hjärta på heeeela kakan :) tjusiigt, och den blev faktiskt jävligt god för att vara mig. Och ja, vi hade riktigt jävla skitkul =) blev en liden runda på celtic också sen när schuman joinade :) känns bra att man har så underbara friends, underbar myskväll!
Lördag: Martin kom och hämtade mig lite över nio, sen blev det en heldag med IKEA, Burlövs Center, samt Center Syd. jättemysigt va det, och kryss i taket att martin orkade gå med mig i alla affärer, även om de va hans idé från början :) ännu en underbar mysdag!
Lördagkväll: Ja, och så hem och stassa om och sen till Linda även denna kväll, vi åt en stadig pizza och sen bana de iväg, som vanligt. elin persson hade med sig en flaska baja päron, linda hamnade på golvet, men slut tog den i alla fall.... och allt annat också såklart! sen blev det tingvalla med Lasse Stefanz! :) jag och eva schumi spenderade majoriteten av kvällen längst framme hos olle, och även en liten fin skönsjungande refräng bjöd vi på i micken :) den jävligt roliga kvällen avslutades med att jag fick olles skitte svittiga handduk och eva fick ännu en trumpinne, fusket! men jääääädrans skoj hade vi  ;)
Söndag: först en jädrans massa sömn, och sen julskyltning från halv tre till halv sex. sen var den dagen slut och martin laga middag till mig, kyckling med potatiskroketter, stekta champinjoner och tomat, den perfekta söndagsmiddan :)

Och nu sitter jag här med en jävla förkylning och hoppas på att jag ska börja plugga affärsjuridik och psykologi.

 
självklart gamla bilder eftersom jag aldrig lägger in några nya. men här har vi då linda snuda, eva snuda och emma snuda....


.. och här e emmorna snudorna :) som observera: inte dricker vin, inte

RSS 2.0